Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TARİHİ GÜZELLİĞİ İLE KAFEMİZ DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR”

“TARİHİ GÜZELLİĞİ İLE KAFEMİZ DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR”
Restore edilmesi ile birlikte Bolu halkının hizmetine başlayan Taşhan Cafe & Restaurant, geçtiğimiz hafta Kayseri’den gelen kalabalık bir grubu ağırladı.

İlimizin tarihi güzelliklerinden olan Taşhan, restore edilmesi ile gerek il içinden gerekse il dışından yüzlerce misafir ağırlayarak gözde yerlerden biri oldu. Taşhan Cafe & Restaurant adıyla hizmet veren tarihi mekan geçtiğimiz hafta Kayseri’den gelen kalabalık bir grubu ağırladı. Sabah kahvaltısı için Taşhan’ı tercih eden grup lezzetli bir kahvatlı yaptıklarını ifade ederek verilen kaliteli hizmetten ötürü işletmeci Yahya Erdal’a teşekkür ettiler.

Her haftasonu il dışından gelen gruplar olduğunu dile getiren Taşhan Cafe işletmecisi Yahya Erdal, “Tarihi güzelliği ile kafemiz dikkatleri üzerine çekiyor. Bu nedenle Bolu halkımızın yanı sıra yakın ve uzak illerden çok misafirimiz oluyor. Bizler için önemli olan çok misafir ağırlamak değil buraya gelen her misafirimize kaliteli hizmet verebilmek ve onların buradan memnun ayrılmalarını sağlamak” diye konuştu.