Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"MAHALLE KREŞLERİNDE YOKSUL AİLELERDEN ÜCRET ALINMAYACAK"

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, mahallelere kreş yapılacağını, kreşlerde yoksul ailelerden ücret alınmayacağını ifade etti.


Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Türkiye'nin önemli tavukçuluk entegre tesisi Erpiliç’i ziyaret ederek, yönetim ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Bolu'yu Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri haline getirmek için belediye başkanlığına aday olduğunu açıklayan Özcan "Bolu'yu Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri yapmak için aday oldum. Bolu tarihinin en tarafsız belediye başkanı olacağım. Belediye başkanlığı makamının siyasi değil, hizmet makamı olduğunu bilincindeyim. Kimseyi ayırt etmeden, herkese eşit hizmet sunan bir belediye başkanı olmayı amaçlıyorum" dedi.

"EN UCUZ SUYU İÇECEĞİZ"

Bolu Belediyesinde hizmetlerin çok pahalı olduğunu ifade eden Özcan "Belediye başkanlığına aday olmamda ki etkenlerden birisi de Bolu'nun Türkiye'nin en pahalı hizmetlerin kullanılması. Su kaynakları bol olmasına rağmen Türkiye'nin en pahalı suyunu içiyoruz. Bolululara Türkiye'nin en ucuz suyunu içirtemezsem bir daha hiçbir göreve aday olmayacağım" şeklinde konuştu.

"MAHALLE KREŞLERİ YAPACAĞIZ"

Kadınların daha çok iş hayatına katılabilmesi için mahalle kreşleri yapacaklarını söyleyen Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Mahallelere kreşler yapacağız.  Bu sayede kadınlarımız çalışabilecek. Bu kreşlerde yoksul ailelerden veya asgari ücretli ailelerden hiç bir şekilde ücret alınmayacak. Dolayısıyla çalışma hayatına katılım artacak. Ayrıca kreşlerde kadınlar çalışacak ve bu şekilde de daha çok kadına istihdam sağlamış olacağız."