Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"AMATÖR KULÜPLERİ GÖRMEZDEN GELEMEYİZ"

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, amatör spor kulüplerine adil şekilde yardım yapacaklarını açıklayarak, " Belediye amatör spor kulüplerine hemen hemen hiçbir nakdi yardım yapmamış. 31 Marttan sonra belediye bütçesinden amatör spor kulüplerine adil bir şekilde yardım yapacağız" dedi.


Yerel seçim öncesi çalışmalarını sürdüren Tanju Özcan, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret etti.

Bolu ASKF İl Başkanı Zekeriya Gökmen ve üyelerle bir araya gelen Özcan, karaçayır spor kompleksinde yapılan maçlar öncesi amatör futbolculara da başarılar diledi.

Bolu'da sporun geliştirilmesi için her dönem fikir alışverişi yapacaklarını dile getiren Özcan, "Bolu Belediyesinin şu ana kadar yaptığı doğru işler olduğu gibi eksik ve yanlış yaptığı işler var. Amatör spor kulüplerimize destek noktasında yapılan yanlışlar var. Belediyeler kanuna göre iller bankası payının binde 12'si kadar amatör spor kulüplerine nakdi yardım yapabilir. Ancak Bolu Belediyesi amatör spor kulüplerine hemen hemen hiçbir nakdi yardım yapmamış.  31 Mart'tan sonra belediye bütçesinden yapacağımız bu yardımları amatör spor kulüplerine adil bir şekilde dağıtacağımızı taahhüt ediyorum. Biz amatör spor kulüplerini görmezden gelemeyiz. İçerisinde bulunduğunuz tesislerin doğalgaz, elektrik gibi giderlerinin belediye tarafından karşılandığını biliyoruz.  Bu uygulamaya da aynen devam edeceğiz. Bolu'daki spor kalitesini ve sporcu sayısını da arttırmak suretiyle her dönem fikir alışverişinde bulunacağız" diye konuştu.