Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HİZMET MAKAMINA TALİBİM”

“HİZMET MAKAMINA TALİBİM”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, “Allah nasip ederse 31 Mart'tan sonra siyasi bir makama değil hizmet makamına talibim” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bolu Şubesi’nin Cumartesi günü gerçekleşen 3. Olağan Kongresi’ne katıldı.

MÜSİAD genel kurulunda kendine ayrılan süre içerisinde konuşan Özcan, milletvekilliği ile Belediye Başkanlığının farkını çok iyi bildiğini açıklayarak, “Yerel siyaseti, ilçe başkanıyken, il başkanıyken ve milletvekiliyken yaptım. Allah nasip ederse 31 Mart'tan sonra siyasi bir makama değil hizmet makamına talibim” dedi.

"AMACIMIZ ALLAH RAZI OLSUN BELEDİYEMİZDEN DEDİRTEBİLKMEK"

Tam bir tarafsız anlayışı içerisinde görevini sürdüreceğini söyleyen Özcan, "Amacım, Bolu'da yaşayan esnafımıza vatandaşımıza Allah razı olsun Belediyemizden dedirtebiliyorsak işte o zaman biz bu görevi layıkıyla yapmışız demektir." diye konuştu.

"VATANDAŞIN CEBİNDEN ELİMİZİ ÇEKECEĞİZ"

2018 yılının zor geçtiğini vurgulayan Tanju Özcan," 2019'da ekonomik krizin etkileri azalır ve bu dönem yaşadıklarımızda da ders çıkartarak üreten ekonomi modeline ağırlık vererek bundan sonra böyle krizler yaşamayız diye düşünüyorum. Yerel yönetime talibim. Ekonomik krizi çözeriz iddiasında bulunmuyoruz ama yerel yöneticiler olarak en azından şu ekonomik krizde vatandaşın cebinden bir miktar elimizi çekerek ekonomik anlamda rahatlamasını sağlayabiliriz."