Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ MERKEZ İLÇEDE KAZIM KONAK DÖNEMİ BAŞLADI

AK PARTİ MERKEZ İLÇEDE KAZIM KONAK DÖNEMİ BAŞLADI
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı olarak atanan Kazım Konak, Yönetim Kurulunu oluşturarak çalışmalarına başladı.


Konak’ın; Merkez İlçe Başkanı atanması sonrası oluşturduğu yeni Yönetim Kurulu’nun AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylanması ile AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığında yeni dönem de başlamış oldu.

Bu hafta yeni Yönetim Kurulunda yer alan asil ve yedek üyelerle birlikte geniş katılımla ilk toplantısını yapan AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, görev dağılımını da gerçekleştirdi.

Buna göre AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığındaki görev dağılımı şu şekilde;

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Engin Alemdar, Teşkilat Başkanı Erdem Yılmaz, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Aydınöz, Tanıtım Medya Başkanı Bülent Hitit, Sosyal Politikalar Başkanı Sema Yeşilbağ, Yerel Yönetimler Başkanı Haluk Yerlikaya, Ekonomi İşler Başkanı Fatih Öztemel, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Dilek Aydemir, Mali ve İdari İşler Başkanı Emrah Yaman, Sekreterlik Başkanı Funda Aydoğan, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hazım Önder, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Bolat, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Burakhan Erbay, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erol Oğuz, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Çalışır, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arif Esen, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kabaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Elçin, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Tomurcukgil, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Akay, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Karadayı, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tenzile Kurtaran, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Kabadayı.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”        

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu’nun resmen göreve başlaması nedeniyle bir değerlendirmede bulunan Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak; “Özellikle 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi böylesine sorumluluğu ağır bir göreve şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımı layık gören liderimiz, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunmak istiyorum. Ayrıca bizlere güvenen ve arkamızda duran Bolu Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye, İl Başkanımız Nurettin Doğanay’a, Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’a, Bolu Belediye Başkan Adayımız Sayın Fatih Metin’e, geçmiş dönem Merkez İlçe Başkanlarımıza ve Teşkilat Mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Bu hafta itibariyle ilk Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik ve görev dağılımını yaptık. Aldığımız sorumluluğun ve omuzlarımızdaki yükün farkındayız. İnşallah bizden önceki Merkez İlçe Başkanlarımızdan aldığımız bu hizmet bayrağını yine onlardan güç ve destek alarak daha da yukarılara çıkartmaya var gücümüzle çalışacağız. Teşkilatımıza ve Bolu’muza hayırlı hizmetler yapmayı yüce Mevla’mdan diliyorum” şeklinde konuştu.