Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SEFERİHİSARLI İZCİLER 3 GÜN MUDURNU’DA MİSAFİR OLDU

SEFERİHİSARLI İZCİLER 3 GÜN MUDURNU’DA MİSAFİR OLDU
Mudurnu Belediyesi ve Mudurnu Çocuk Belediyesinin davetlisi olarak gelen Seferihisar Salyangoz ve Bilim İzcileri Mudurnu'da Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ve Çocuk Belediye Başkanı Tuğba Öztürk tarafından karşılandı.


Mudurnu'da 3 gün boyunca hem izcilik öğrenimlerini uygulayan hem de Mudurnu'da ki Çocuk Belediyesi mensuplarına bilgilerini aktaran genç izciler Mudurnu Atatürk Anıtı önünde İzci Ateş Gecesi düzenlendiler.

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ; "Cittaslow üyesi kentler olmamız nedeniyle Seferihisar ile özel bir bağımız var. Seferihisar'dan gelen izci kardeşlerimizi 3 gün boyunca misafir ettik. Biz onlara kendi kültürümüzü tanıtma fırsatı bulduk onlar da izci öğrenimlerini Mudurnu'lu kardeşlerimizle paylaştılar. Yeni dostluklar kuruldu ve eminim bu dostluklar uzun yıllar boyunca da devam edecek. Öncelikli olarak Seferihisar Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer'e ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Genç kardeşlerime de sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum" diye konuştu.