Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MÜSİAD’DA DAVUT UZUN DÖNEMİ

MÜSİAD’DA DAVUT UZUN DÖNEMİ
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bolu Şubesinin 3. Olağan Genel Kurulu, MÜSİAD Bolu Şubesinde yapıldı.


Genel Kurulda, tek liste halinde yapılan seçim sonrası, Davut Uzun MÜSİAD Bolu Şubesi Başkanlığına seçildi.

MEHMET FATİH YALINIZ

MÜSİAD Bolu Şubesinde yapılan olağan genel kurula, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, MHP Bolu Belediye Başkan adayı İbrahim Doğan, Saadet partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan Kılınç, siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri ve üyeler katıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından tek liste ile yapılan seçimde Davut Uzun MÜSİAD Bolu Şubesinin yeni başkanı oldu.

Genel Kurulda bazı değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Davut Uzun şöyle konuştu; “Bugünkü genel kurulda arkadaşlarımın teveccühü ile ben ve ekibim yeni dönemde hizmete layık görüldük. Biz de bu hizmete layık olmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Dernek olarak aynı zamanda kamuya yararlı bir dernek olduğumuz için kamunun faydasına, üyelerimizin ticaretine katkıda bulunmak için gayretlerde bulunacağız. Bu faaliyetlerimiz 2014 yılından beri devam etmektedir. Türkiye’de 87 şubemiz, yurtdışında da 208 noktada hizmet vermekteyiz. Büyük bir aileyiz. İş adamları olarak ahilik geleneğine uygun olarak faaliyetlerimizi yürütmekteyiz. Hem üyelerimiz, hem de ülkemizin kalkınması için çalışmalar yapmaktayız.”

Seçim sonrasında oluşan yönetim kurulunda ise şu isimler yer alıyor:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler

Davut Uzun, Ali Sağol, Erkan Bozacı, Mehmet Aydın, İbrahim Ercan, Hasan Fikret Kısar, Akif Aydın, Kadir Uzun, Mustafa Dağdelen, Oğuzhan Tiftik

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Dinçer Nayir, Mustafa Yaman, Cihan Yavuz, Kemal Yavuz, Mustafa Serim

Denetleme Kurulu Asil Üyeler

Yeter Yıldız, Merve Sağlık, Ahmet Koloğlu

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler

Bülent Hitit, Ali Koyuncu, Timur Duru