Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"ALT YAPI SORUNLARINI KONUŞMAYACAĞIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan Çıkınlar Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Özcan; “2019 Türkiye'sinde kaldırımları, altyapıları konuşmayacağız, modern bir Bolu yapacağız” dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, partililerle birlikte Çıkınlar Mahallesi'ni gezdi.

“ÇIKINLAR MAHALLESİ BOLU'NUN YÜZ AKI MAHALLELERDEN BİRİ OLACAK”

Kapı kapı dolaşıp insanların sorunlarını dinleyen Özcan; "Bolu'yu karış karış dolaşmaya devam ediyoruz. Çıkınlar Mahallemizin çok ciddi sorunları var. Bu sorunları bizzat yerinde tespit ediyoruz. Kaldırımlarla ve mahalleyi kaplayan kanalizasyon kokusu var. Bunlarla ilgili yoğun şikayet alıyoruz. 2019'un Türkiye'sindeyiz, diğer şehirlerde belediyeler çok farklı şeyleri konuşurken biz hala kaldırımlar, altyapılar tartışması içindeyiz.  Artık Bolu, modern bir şehir olacak. Kaldırımlarda üç ayda beş ayda bir değiştirme olmayacak, bir kez yapıp sağlam ve dayanıklı yapacağız. Vatandaşımızda bunu uzun yıllar boyunca sorunsuz olarak kullanacak. Bu mahallelere yeterli hizmetlerin gelmediğini üzüntü ile gözlemliyoruz. Çıkınlar Mahallesi Bolu'nun yüz akı mahallelerden biri olacak” şeklinde konuştu.