Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

USTA YAZAR AHMET HAKAN, FATİH METİN’İN BAŞARI HİKÂYESİNİ KÖŞESİNE TAŞIDI

USTA YAZAR AHMET HAKAN, FATİH METİN’İN BAŞARI HİKÂYESİNİ KÖŞESİNE TAŞIDI
Türk basınının usta kalemlerinden yazar Ahmet Hakan, çorbacıda karşılaştığı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’i köşe yazısına taşıdı.


AK Parti’nin yeni dönem için Bolu Belediye Başkan adayı gösterdiği Fatih Metin, başarı hikâyesi ve samimiyetiyle Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’ın dikkatini çekmeyi başardı.

Türkiye’nin en çok okunan ve takip edilen köşe yazarlarından Ahmet Hakan, bugün yayımlanan köşe yazısında, AK Parti’nin başarılı Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e yer verdi.

Keleme aldığı yazısında Ahmet Hakan, Fatih Metin’le Hünkar’da çorba içtiği esnada tanıştığını belirterek, başarılı siyasetçinin kariyerinden ve Bolu’yla ilgili hayallerinden bahsetti.

“BOLU İÇİN BÜYÜK PROJELERİ VAR”

Okurlarına Fatih Metin’in üç ayrı bakanlıkta bakan yardımcılığı görevi yürüttüğünden anlatan Hakan, AK Parti’nin başarılı Bolu Belediye Başkan adayının bakan yardımcılıklarında elde ettiği deneyimle Ankara’nın imkânlarını Bolu’ya taşımak istediğini ve büyük projelerinin olduğunu söyledi.

“ANINDA SICAK BİR İLETİŞİM KURABİLEN BİR SİYASETÇİ”

Hakan, bulunduğu her platformda samimiyetiyle dikkat çeken Fatih Metin için “girişken”, “hoş sohbet”, “anında sıcak bir iletişim kurabilen bir siyasetçi”  tanımı da yaparak, “Bilhassa izleyeceğim kendisini... Bakalım Bolu’da nasıl bir performans gösterecek?” dedi.