Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SEÇİM SÜRECİMİZ BAŞLIYOR”

“SEÇİM SÜRECİMİZ BAŞLIYOR”
Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, 27 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek Aday tanıtım toplantısına davette bulundu. Çetinkaya; “27 Ocak Pazar bizim için önemli bir gün. Başkan adaylarımız tanıtılacak. Aday tanıtım toplantısına bütün Bolulu vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Haber: Aslı Akış

27 Ocak Pazar Congresium Ankara’da gerçekleşecek programda ‘Ceket’ objesi ile bir farkındalık oluşturmaya ve dikkatleri çekmeyi amaçlayan Saadet Partisi ‘ceket’ objesindeki anlamı toplantıda açıklayacak.

İl Başkanı Veysel Çetinkaya, aday tanıtımı ile seçim kampanyasının da yer alacağı toplantı sonrasında belediyeleri kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

“BOLU’NUN ADAYI TANITILACAK”

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, farklı bir argüman ile seçime gireceklerini ifade ederek;  “27 Ocak Pazar bizim için önemli bir gün. Özellikle kabul edilen kararı çıkan başkan adaylarımız orada basına tanıtılacak. Bolu’nun adayı da var o gün tanıtılacak. Aday tanıtımı sonrasında da bizim seçim sürecimiz başlıyor. Aday tanıtımında seçim sürecinde yer alacak tanıtma materyalleri de yer alacak. Alışılmış ceketlerinizden vazgeçin derken bir tanıtma argümanı ile seçime giriliyor. Bu konuda aylarca süren ciddi bir çalışma yapıldı ve sona gelindi. Seçim müziği de o gün tanıtılacak. İnşallah bizlerde heyecanlı bir şekilde bunu beliyor buradan kalabalık bir şekilde katılıp o heyecana ortak olup sahaya çıkmak istiyoruz. Bolu ve bütün belediyeleri kazanmak için gerekli mücadeleyi göstereceğiz.  Ayrıca Pazar günü yapılacak aday tanıtım toplantısına bütün Bolulu vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Gitmek isteyenler bizi arayabilirler” şeklinde konuştu.