Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN’E ULAŞMAK ARTIK ÇOK DAHA KOLAY

FATİH METİN’E ULAŞMAK ARTIK ÇOK DAHA KOLAY
Fatih Metin, web siteye gelen tüm soru, öneri ve şikâyetleri bizzat kendisi cevaplıyor.


Bolu halkı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e kolay ulaşabilsin diye kurulan resmi web sitesi www.fatihmetin.net açıldı. Fatih Metin, web siteye gelen tüm soru, öneri ve şikâyetleri bizzat kendisi cevaplıyor.

AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, iletişim kanallarına bir yenisini daha ekledi.  

Bolu halkıyla iletişimini en üst seviyeye çıkartarak her türlü görüş, öneri ve şikâyetleri almak amacıyla Facebook, twitter, instgram ve youtube gibi sosyal paylaşım sitelerinde hesapları bulunan Metin, resmi web sitesi www.fatihmetin.net adresini de Boluluların hizmetine sundu.

“SORU SOR, SORULARI GÖR”

Kolay kullanımı ile dikkat çeken Fatih Metin’e ait resmi web sitesi, “özgeçmiş”, “soru sor”, “soruları gör”, “projeler”, “haberler” “video galeri” ve “iletişim” bölümlerinden oluşuyor. 

Siteye girenler AK Parti’li Fatih Metin’in özgeçmişini inceleyerek, “soru sor” bölümünden merak ettikleri her türlü soruyu kolayca sorabildiği gibi “soruları gör” kısmından da diğer site ziyaretçilerinin ilettiği soruları görüntüleyebiliyor. 

TÜM SORULAR BİZZAT FATİH METİN’E İLETİLİYOR 

Fatih Metin ise halktan gelen tüm soru, öneri ve şikâyetleri bizzat kendisi cevaplıyor.

Metin ayrıca, sitede cep telefon numarası ve mail adresi bilgilerini de paylaşarak, Bolu halkının tüm iletişim kanallarından rahatlıkla kendisine ulaşmalarına imkân sağlıyor.

 

Etiketler: fatih metin web site