Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ESKİ MİLLİ FUTBOLCU TANJU ÇOLAK: “GERÇEK TANJU BURADA”

ESKİ MİLLİ FUTBOLCU TANJU ÇOLAK: “GERÇEK TANJU BURADA”
Fatih Metin’e destek için Bolu’ya gelen Türk futbolunun yaşayan efsanesi Tanju Çolak, Bolululardan Fatih Metin’e sahip çıkmalarını istedi. Kral, “Fatih Metin’i kucaklayın, ona sahip çıkın, destek verin. Bolu halkına da bu yakışır.” dedi. Çolak, kendisiyle aynı ismi taşıyan CHP adayı için de “Gerçek Tanju burada” sözleriyle esprili bir göndermede bulundu.


Türk futbolunun efsanevi isimlerinden “Kral” lakaplı eski milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e destek için Bolu’ya geldi.

BOLULULARIN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILAŞTI

Fatih Metin ve partililerle birlikte İsmet Paşa Caddesi’nde esnafları ziyaret eden milli futbolcuya, Bolulular yoğun ilgi gösterdi.

Çolak, yoğun ilgi gördüğü ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e destek istedi.

“ONA İNANDIĞIM İÇİN BURADAYIM”

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, esnaf ziyaretinin ardından basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

Fatih Metin’e destek için geldiğini anlatan eski milli futbolcu, “Fatih Metin abime, bu güzel insana destek vermek üzere bugün Bolu’dayım. Kendisini 4 senedir tanıyorum. Ona inandığım için buradayım” dedi.

“DUYDUM Kİ TANJULAR DOLAŞIYORMUŞ”

Kendisiyle aynı adı taşıyan CHP adayı ile ilgili de esprili bir çıkış yapan Kral Tanju Çolak, “Duydum ki Tanjular dolaşıyormuş, gerçek Tanju burada. O yüzden gelip Fatih abime destek vereyim istedim” diye konuştu.

“GERÇEK BİR GÖNÜL ADAMI”

Fatih Metin’in gerçek bir gönül adamı olduğunu kaydeden Çolak, Bolu halkına çağrıda bulundu. Çolak,  “Gerçekten gönül adamı… Bolu’da doğmuş, Bolu’da yaşamış çok değerli biri. Ayrıca Bolu’nun sorunlarına en iyi şekilde devlet makamıyla toparlayabilecek bir kişiliği var. O yüzden buradan tüm Bolululara sesleniyorum, Fatih Metin’i kucaklayın, ona sahip çıkın, destek verin. Bolu halkına da bu yakışır.” dedi.

“BOLU’YA HİZMETİN KRALINI GETİRECEĞİZ”

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ise Türk futbol tarihinin en büyük golcüsü olduğunu belirterek, “Sağ olsun değer verip geldi, hem bana hem arkadaşlarıma güç verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle bizde Bolu Belediye Başkanlığı’nı aldıktan sonra Bolu’ya ‘Kral’ gibi hizmetin kralını getireceğiz inşallah.” diye konuştu.

STADYUMUN MÜJDESİ VERDİ

Bolu yeni stadyumu ile ilgili de konuşan Metin, “Bolu’nun yeni stadyumunu da Kral Tanju Çolak’la birlikte yapacağız. Taraftarımıza da buradan müjde vermek istiyorum. Çok mükemmel bir stadyum projemiz oldu. Şubatın ilk haftası açıklıyoruz. Şampiyon Boluspor” dedi.