Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SPORA VE SPORCUYA FATİH METİN’DEN DESTEK

SPORA VE SPORCUYA FATİH METİN’DEN DESTEK
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin amatör spor kulüplerine müjdeler verdi. Bolu Amatörler Spor Kulübü Fedarasyonu (ASKF) ziyaretinde konuşan Fatih Metin, amatör spor kulüplerine her yıl 10’ar bin lira maddi destek vereceklerini ve diğer ihtiyaçları karşılayacaklarını açıkladı. Metin, “Allah nasip ederse yine Bolu merkezdeki kulüplerimizin her mahallede tesislerini de ben yapacağım.” dedi.


AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin amatör spor kulüplerine müjdeler verdi. Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu (ASKF) ziyaretinde konuşan Fatih Metin, amatör spor kulüplerine her yıl 10’ar bin lira maddi destek vereceklerini ve diğer ihtiyaçları karşılayacaklarını açıkladı. Metin, “Allah nasip ederse yine Bolu merkezdeki kulüplerimizin her mahallede tesislerini de ben yapacağım.” dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimleri için çalışmalarına hızla devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, kendisine destek için Bolu’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski bakan yardımcısı, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin ve İl Başkanı Nurettin Doğanay’la birlikte Amatör Spor Kulübü Fedarasyonu Bolu Temsilciliğini (ASKF) ziyaret etti.

ASKF ziyaretinde AK Parti adayı Fatih Metin, spora ve sporcuya yönelik atılacak adımlara değindi.

“AMATÖR BRANŞ SAYISINI 18’DEN 60’A ÇIKARTACAĞIZ”

Amatör sporlara büyük verdiğini vurgulayan Metin, Bolu’daki tüm öğrencilerin ve gençlerin en az bir amatör sporla ilgilenmesini arzu ettiğini belirterek, “Bugün Türkiye’de 60 farklı branşta spor federasyonu var. Bolu’muzda ise Bolu Belediyespor çatısı altında 16 branş var. Çocuklarımız, gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerini desteklememiz gerekiyor. O nedenle yeni dönemde Bolu Belediyespor olarak 60 branşta gençlerimize hizmet vereceğiz” dedi.

“TÜM AMATÖR KULÜPLERE MADDİ DESTEK VERECEĞİZ”

AK Parti adayı Fatih Metin, yeni dönemde amatör kulüplere destek olacağını da söyledi.

Bolu’daki 18 amatör spor kulübü bulunduğu ve tamamının yaşadığı maddi sıkıntıları bildiğini kaydeden Metin, “Bu kulüplerimizdeki yöneticilerimizin ne kadar fedakârlık yaptığını ben çok iyi biliyorum. Gerekirse bankadan kredi çekip, cebinden para koyup kulübü ayakta tutmaya çalışanlar var.  Allah nasip eder ve seçilirsem tüm amatör spor kulüplerimize maddi sıkıntılarını gidermek için destek sözünü veriyorum.” diye konuştu.

“YILLIK 10 BİN LİRA HELAL OLSUN”

Metin, amatör spor kulüplerine vereceği maddi desteği de açıklayarak “İnşallah tüm amatör kulüplerimize önümüzdeki dönem Bolu Belediyesi’nden yıllık 10 bin lira helal olsun. Bunun yanında diğer ihtiyaçlarınız ve tesislerle alakalı da destek olacağım.” dedi.

“KULÜPLERİMİZİN HER MAHALLEDE TESİSLERİNİ DE BEN YAPACAĞIM”

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ayrıca her mahalleye bir spor tesisi kurmayı da planladıklarını açıkladı.

Amatör kulüplerin farklı mahallelerde yer aldığına dikkat çeken Metin, “Allah nasip ederse yine Bolu merkezdeki kulüplerimizin her mahallede tesislerini de ben yapacağım. Hatta arzum odur ki; tüm gençlerimizin geldiği içinde kütüphanesi, çayı kahvesi olan bir tesis olsun. Hatta ve hatta mümkün ise antrenman sahası olsun. O mahallede oturan çocuklar, gençler de orada kümelenmesin. İnşallah Bolu Belediyesi olarak bunu da hayata geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

YEGİN: “BOLU FATİH METİN İLE BAŞARI HİKÂYESİ SÜRDÜRECEK”

ASFK yöneticilerine Metin’in ardından hitap eden AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin de Türkiye’yi muhasır medeniyeler seviyesine ulaştırma hedefi olan bir iktidar olduklarını söyledi.

Bolu’nun AK Parti belediyecilik anlayışının yansıdığı, büyümenin ve şehirleşmenin arttığı önemli bir dönemi geçirdiğini kaydeden Yegin, Bolu’nun yeni dönemde aldığı her görevi başarıyla yerine getiren, gittiği her platformda Bolu’yu ve Boluluları en iyi şekilde temsil eden yeni bir isimle, Fatih Metin ile başarı hikâyesi sürdüreceğini kaydetti. Fatih Metin’in adaylığına ilişkin Yeğin, “Fatih Metin Bakanımız parlamentoda görev yapmış, bakanlıklarda Bakan Yardımcılığı’nın vazgeçilmez usta bir isimi. İnşallah Bolu ve Bolu halkı, onunla beraber güzel bir dönemi yaşayacak. Allah hayırlı mübarek etsin.” diye konuştu.

[gallery size="large" columns="1" ids="81562,81563,81564" orderby="rand"]