Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İŞ DÜNYASININ SORUNLARINA KAYITSIZ KALAMAM”

“İŞ DÜNYASININ SORUNLARINA KAYITSIZ KALAMAM”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya gelerek, yeni dönemden beklentilerini dinledi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, inşaat sektörü temsilcileriyle Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

TSO toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya TSO Başkanı Türker Ateş ile inşaat sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda müteahhit ile diğer firmaların sahipleri ve yetkilileri katıldı.

Her fırsatta yeni dönemde “yenilikçi” ve “katılımcı” bir yönetim anlayışı sergileyeceğini ifade eden eski Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, toplantıya katılan sektör temsilcileriyle yeni döneme ilişkin bir görüşme gerçekleştirdi. 

Soru-cevap şeklinde gerçekleşen görüşmede, emeğiyle, üretimleriyle ve ticaretiyle Bolu’nun ekonomisine değer katan iş dünyası temsilcilerinin görüş ve önerilerinin önemli olduğunu kaydeden Metin, inşaat sektörü temsilcilerinden yaşadıkları sıkıntıları ve yeni döneme ilişkin beklentilerini dinleyerek, Bolu’yla ilgili diğer konularda görüş alışverişinde bulundu.

Metin ayrıca, inşaatçılara ‘iş dünyasının sorunlarına kayıtsız kalamayacağını’ da bildirerek, Bolu’yu tüm kesimlerle el ele vererek geleceğe taşıyacaklarını söyledi.