Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Özbağ İl Genel Meclisi için başvurdu

Özbağ İl Genel Meclisi için başvurdu
Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde İl Genel Meclisi Merkez Üyeliği için AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.

MEHMET FATİH YALINIZ

Süleyman Özbağ, merkez il genel meclisi üyeliğine aday adaylığı başvurusu yaptı. Özbağ, başvuru evraklarını AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak’a teslim etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığında aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleyman Özbağ, şunları söyledi; “20 yıldır siyasi hayatın içindeyim, 15 yılı AK Partinin içinde belediye başkanı olarak geçti. Seben’de yoğun hizmetlerimiz oldu. Son 5 yıldır da gerek mevcut ilçe başkanımız Kazım Bey’in, gerekse Alaaddin Başkan’ın bize sunmuş olduğu imkanlarla Bolu’ya da hizmet etme fırsatı buldum. Bolu’da bir nevi danışman gibi çalıştım. Önümüzdeki süreçte de Allah nasip ederse, partimiz de uygun görürse merkez ilçeden il genel meclisi üyeliği için müracaatımızı yapıyoruz. Hem Bolu’muza, hem ülkemize, hem partimize Allah hayırlı etsin.”

Özbağ’ın ardından bir konuşma da AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak yaptı. Konak, “Süleyman Özbağ Başkanım, Seben’de 3 dönemdir belediye başkanı, orada yaptığı hizmetlerle de halkın takdirini kazanmış bir belediye başkanımız. Bugün de il genel meclisi üyeliği ile ilgili müracaatını yaptı. Ben kendisine, partimize, Bolu’muza bu meclis üyeliği başvurusunun hayırlar getirmesini diliyorum.”