Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TÜM AMATÖR BRANŞLARA DESTEK VERECEĞİZ”

“TÜM AMATÖR BRANŞLARA DESTEK VERECEĞİZ”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçilmesi halinde Bolu’yu “sporun kalbi” yapacaklarını belirterek, “Bolu’da spor yapmayan hiçbir gencimiz kalmayacak. Tüm amatör branşlara destek vereceğiz” dedi. Metin, Boluspor ile ilgili de “Boluspor İzzet Baysal’dan sonra şehrin en büyük markası. O markayı hak ettiği yere taşımak için elimizden gelen desteği vereceğiz.” diye konuştu.


Taraftarın merakla beklediği stadyum konusu için ise 3 alternatifli projeyi kısa süre içinde kamuoyu ile paylaşacaklarını bildirdi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, 16 farklı branşta 3 bin 80 amatör lisanslı sporcusu bulunan Bolu Belediyespor Kulübü’ne bağlı Muaythai ve karate sporcuları ve aileleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

BOBES kafeteryasında gerçekleşen yemekte AK Parti Adayı Metin, sportif branşlara yönelik hedeflerinden bahsetti.

“BOLUSPOR BİZİM EN BÜYÜK DEĞERİMİZ”

Spor denilince Bolu’da ilk akla gelen Boluspor olduğunu vurgulayan Metin, “Boluspor bizim İzzet Baysal Babamızdan sonra en büyük değerimiz, şehrimizin en büyük markası. O markayı hak ettiği yere taşımak ve taraftarımızın hasretini çektiği şampiyonluk hasretini sonlandırmak için elimizden gelen tüm maddi ve manevi desteği vereceğiz.” dedi.

3 ALTERNATİFLİ STADYUM PROJEMİZİ KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ

Taraftarın merakla beklediği stadyum konusuyla ilgili de konuşan Metin, Boluspor’un bugün maçlarını oynadığı stat UEFA kriterleri noktasında zorlandığımız bir stat. Artık daha fazla götüreceğimiz bir durum yok. Süper lige de çıkacağımıza göre bu şehrin stadyuma ihtiyacı var. Yeni stadyumla ilgili çeşitli alternatifler üzerinde çalışıyoruz. İnşallah 3 alternatifli bir projeyi kısa süre içinde kamuoyu ile paylaşacağız. Kamuoyunun, taraftarımızın genel kabul ettiği projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

“AMATÖR SPORA DESTEK VERECEĞİZ”

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin amatör sporlarla ilgili de konuştu.

Bolu Belediyespor Kulübü’nün 16 farklı branşta boy gösterdiğini anımsatan Metin, seçilmesi halinde bu sayının 60’a çıkartacağını söyledi.

Bolu’nun gelecek hedeflerinin turizm, üniversite, spor ve sağlık olduğunu kaydeden Metin, Bolu’yu ‘sporun kalbi’ yapacağını belirterek “Allah nasip eder ve 31 Mart akşamı kıymetli Bolu halkı Bolu Belediye Başkanlığı yetkisini şahsıma tevdi ederse spora ve sporcuya tam destek vereceğiz. Hayattaki en değerli varlığımız evlatlarımız. Onlar bizim mutluluğumuz, yaşama nedenimiz, geleceğimizin teminatı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, gençlerimizi telefon, bilgisayar gibi bağımlık yapan kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp, spora teşvik edeceğiz. Bolu Belediyespor Kulübümüz şuan 16 farklı branşta yarışıyor. Bu sayıyı 60’a çıkartacağız. Bu sayede Bolu’da spor yapmayan hiçbir gencimiz kalmayacak. Ayrıca tüm amatör branşlara da destek vereceğiz” dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin daha sonra geceye katılan sporculara çeşitli hediyeler dağıtarak, genç sporcular arasından biriyle gösteri maçı yaptı. Boks eldivenini giyen Metin, ardından genç sporcuyla poz vermeyi de ihmal etmedi.