Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KARNESİNİ GETİRENE SİNEMA BİLETİ HEDİYE

KARNESİNİ GETİRENE SİNEMA BİLETİ HEDİYE
Sepaş Enerji, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’daki çocukların karne heyecanını ücretsiz sinema etkinliğiyle kutluyor. Bu yıl 3.sü gerçekleşen Sepaş Enerji Karne Hediyesi kapsamında sömestr tatiline çıkmaya hazırlanan Kocaeli, Adapazarı, Düzce ve Bolu’daki 2000 çocuğa sinema bileti hediye edilecek. Bolulu çocuklar, biletlerini 19 Ocak tarihinde 14 Burda AVM’de kurulan Sepaş Enerji standından alabilecek.

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de 1,7 milyon tüketiciye kaliteli hizmet  anlayışıyla enerji tedarik eden Sepaş Enerji, sosyal projeleriyle bölge halkının yanında olmaya devam ediyor. Bu yıl 3.sü gerçekleşen ve gelenekselleşen Karne Hediyesi kampanyası ile Sepaş Enerji sömestr tatiline çıkmaya hazırlanan Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de 2.000 çocuğa sinema bileti hediye edecek.

19 Ocak tarihinde Bolu’da 14 Burda AVM’de 11.00’de kurulacak Sepaş Enerji standına karnesini getiren çocuklar sinema biletlerini alabilecek.

Öğrenciler, sinema biletlerini 31 Ocak 2019 tarihine kadar Cinemaximum’larda gösterilen herhangi bir çocuk filminde kullanabilecek.

Sepaş Enerji düzenlediği sosyal medya kampanyası kapsamında da Instagram üzerinden en sevdiği filmi paylaşan ve Sepaş Enerji Instagram hesabını etiketleyen 20 kişiye sinema bileti hediye etti.