Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SON DAKİKA TRANSFERLERİ OLABİLİR”

“SON DAKİKA TRANSFERLERİ OLABİLİR”
Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, basın mensuplarıyla buluştu. Çarıkcı bir çok konuda açıklamalarda bulundu. Ligin ikinci devresi hazırlıklarını sürdüren Boluspor’da Başkan Çarıkcı, ikinci yarıdan ümitli.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“EN İYİ ŞEKİLDE 10 GÜN BOYUNCA KULÜBÜMÜZÜ AĞIRLADILAR”

Ligin ikinci devresine Antalya’da hazırlandıklarını ve çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Çarıkcı; “Geçen hafta hazırlık kampını bitirdik. Bu sene Antalya’daki otellerin fiyatları çok yüksekti. Bir çok Avrupa takımı geldi. Buna rağmen Dorukkaya otelleri sahibi Burhanettin Kaya, Cihangir bey ve Yusuv Avcı’ya çok teşekkür ederiz. En iyi şekilde 10 gün boyunca kulübümüzü ağırladılar. Bize bu konuda sponsor oldular. İyi ki Dorukkaya otelleri var” dedi.

“TOPLAM HASILAT 175 BİN TÜRK LİRASI OLDU”

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray maçının hava muhafetinden dolayı ertelendiğini aktaran Çarıkcı; “Dünde Galatarasay ile Türkiye kupası maçını oynayamadık. Hava şartları el vermediler Bugün veya yarın federasyonumuz konuyla ilgili bizlere bilgi verecektir. Bizimde görüşümüz büyük ihtimalle İstanbul’daki maçı federasyonumuz ilk maç oynanmadığı için Salı günü ilk maç Bolu’da oynanabilir. Yaklaşık 2000 kişilik Galatasaray taraftar grubu bilet alımı yaptı. Toplam hasılat 175 bin Türk Lirası oldu. Bizim 17 maçta toplam gelirimiz yok. Her maçta gelen hasılattan para kalmıyor” şeklinde konuştu.

“SON GÜNDE SON DAKİKA TRANSFERLERİ OLABİLİR”

Ara transfer döneminde ihtiyaç duydukları 3 bölgeye transfer yapmak istediklerini söyleyen Çarıkcı; “2 futbolcuyla yollarımızı ayırdık. 3 veya 4 transferi hem teknik heyet hem de bizler bu konuda toplantılar yaptık. Görüştüğümüz çok oyuncu var. Bunların bir kısmı kulüplerinde mali yükümlülükleri yerine getirdikleri için futbolcular gelemediler. Transfer dönemi devam ediyor. Boluspor’a uygun sakatlığı olmayan, maç oynamış, bize uyacak futbolcuları takip ediyoruz. Ara transfer kolay olmuyor. Ama transfer daha bitmedi son günde son dakika transferleri olabilir. Bekliyoruz. İhtiyacımız olan 3 bölgeye de inşallah bu transferleri de yaparız” dedi.

“TOPLAM 8 TANE OYUNCUYU KAMPA GETİRDİK”

Alt yapıdan 8 oyuncunun kampta yeraldığını sözlerine ekleyen Başkan Çarıkcı; “Ama bunun içinde önlem almadık. Alt yapıdan Erkan Süer’i profesyonel yapacağız. Bu oyuncunun iki kulüple ilgili problemleri vardı. Onları da hallettik. Bir diğer oyuncumuz Tuna. Onu da profesyonel yapacağız. Toplam 8 tane oyuncuyu kampa getirdik. Mutlu’nun performansı bizleri mutlu etti. Transferde bakacağız, bekleyeceğiz ama gençlerimiz var. Teknik heyetimizde bu konuda bize destek oluyor” dedi.  

“BOLUSPOR’UN ZARAR GÖRMEMESİ LAZIM”

Geçtiğimiz günlerde Billal Sebaihi ile yolların ayrıldığını ancak kampa sonradan dahil ettiklerini aktaran Çarıkcı; “Biz sezon başında Sebaihi’yi transfer ettik. Belki de hazırlık kampının en iyi oyuncusuydu. Ama maalesef şu 17 maçta biz Sebaihi’den bu verimi alamadık. Bunun içinde teknik heyetle görüştük. Göndereceğiz dedik. Bu konuda da demeç verdik. Bir futbolcuyu dışladığın zaman diğer takımların alma yönünde Boluspor’un zarar görmemesi lazım. Hazırlık kampına davet ettik. Hazırlık kampından oyuncumuzu gönderebiliriz. Kadro dışı kalan oyuncuyu kimse almak istemez. Şuanda da futbolcu kardeşimizde büyük gelişme oldu” dedi.