Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EMNİYETTEN ÖZEL ÖĞRENCİLERE ZİYARET

EMNİYETTEN ÖZEL ÖĞRENCİLERE ZİYARET
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, “Toplum Destekli Polislik” faaliyetleri kapsamında Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Merkezi okulunda eğitim alan öğrencilere yönelik ziyarette bulundu.

Ziyarete, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Yunus Ekipleri, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Personeli katıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü personeli, İlköğretim çağını bitirmiş, orta ve ağır düzeyde zihinsel engelli çocukların eğitim aldığı Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Merkezi okulu öğrencileri ile toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi, bu kapsamda çocukların sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunulması, güvenli yaşama dolaylı olarak olumsuz yönde etki eden yoksunlukların azaltılması amacı ile bir araya geldi. 

Yapılan sosyal sorumluluk faaliyeti kapsamında öğrencilere broşür, boyama kitabı gibi hediyeler dağıtıldı ve çeşitli ikramda bulunuldu.