Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MAKAM ODASININ KAPISINI KALDIRACAĞIM”

“MAKAM ODASININ KAPISINI KALDIRACAĞIM”
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, başkanlığa seçilmesi durumunda makam kapısını kaldıracağını belirterek "Şu ana kadar Bolu tarihinin halka en yakın belediye başkanı olacağım" dedi.


Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, ilçe başkanı Ersan Türkoğlu ve partililerle birlikte Öztabak Kalıp Makine Fabrikasını ziyaret etti. İşçilerle bir araya gelen Özcan, halka en yakın belediye başkanı olarak Bolu tarihine geçeceğini vurguladı.

"PARTİ AYRIMINI BİR KENARA BIRAKIN"

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde vatandaşların parti yerine başkan adaylarına bakarak oy kullanmaların isteyen Özcan, "Bu seçimlerde parti ayrımını bir kenara bırakıp, başkan adaylarının Bolu için ne söylediklerine bakın. Hayatınızı nasıl kolaylaştıracak, vaatleri nedir, projeleri nedir bunlara bakarak oylarınızı kullanın. Genel siyaset dönemi, milletvekilliği döneminde kaldı ve tamamen Bolu'nun sorunlarına odaklanacağım" dedi.

"DERDİM İNSANLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK"

Tek derdinin Bolu'ya hizmet getirmek olduğunu ifade eden Özcan, "Derdim Bolu'ya hizmet getirerek vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmanın yollarını oluşturmak. Hiç kimse kaygı yaşamasın. Kesinlikle ayrım yapmadan hizmet edeceğim. 'Tanju beyin partisi farklı. Benim işim bu yüzden belediyede yapılmadı' demeyeceksiniz.  Benim açımdan Bolu'da yaşayan tüm insanlar eşit" şeklinde konuştu.

"HALKA EN YAKIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM"

Belediye Başkanlığı makam odasının kapısını kaldırarak bütün vatandaşların rahatlıkla kendisi ile görüşebileceğini belirten Özcan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Makam odasının kapısını kaldıracağım. Gelen herkes benimle rahatlıkla görüşebilecek. Özel görüşmesi olan için de belediyede oda mı yok? Şu ana kadar Bolu tarihinin halka en yakın belediye başkanı olacağım."