Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BELEDİYE-İŞ SENDİKASI’NDAN ÖZCAN’A TAM DESTEK

BELEDİYE-İŞ SENDİKASI’NDAN ÖZCAN’A TAM DESTEK
Belediye-İş Sendikası Başkanı Sinan Ay, 31 Mart yerel seçimlerinde Tanju Özcan’ı desteklediklerini açıklayarak, “Açık ve net bir şekilde söylüyorum Belediye-İş sendikası olarak Tanju beyi destekliyoruz. Emeğe saygı duyanın yanındayız” dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Belediye-İş Sendikası’nı ziyaret ederek, belediye çalışanlarının tedirgin olmamasını, kimsenin ekmeği ile oynamayacaklarını söyledi. Sendika Başkanı Sinan Ay ve üyeler ise Tanju Özcan’a tam destek verdiklerini söyledi.

“TANJU BEY’İ DESTEKLİYORUZ”

Özcan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden sendika başkanı Sinan Ay, “Bu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Bolu Belediyesi'nin gizli ajandası yoktur. Ajandayı yanında taşıyanlar utansın. Hizmet aşkı kimdeyse başkanlık ona yakışır. Açık ve net söylüyorum, Belediye-İş Sendikası siyaset yapmaz. Yarın biliyorum ki Tanju beyle çalışan arkadaşlarımın emeği için kavga edeceğiz belki ama Tanju beyde Bolu’ya hizmet için kavga edecek. Açık ve net bir şekilde söylüyorum Belediye-İş sendikası olarak Tanju beyi destekliyoruz. Emeğe saygı duyanın yanındayız” dedi.

ÇALIŞAN ARKADAŞLAR İÇİN ÇOK GÜZEL BİR DÖNEM OLACAK

Belediye çalışanlarının hiç bir şekilde tedirgin olmamasını, kimsenin ekmeği ile oynamayacaklarını ifade eden Özcan “Biz ilk gün söylediğimiz gibi belediye başkanı seçilirsek yine aynı şeyi söyleyeceğiz. Belediyemizdeki arkadaşlarımızla çalışacak olmak bizi heyecanlandırıyor. Belediyede çalışan arkadaşlarımız için çok mutlu bir dönem olacak. Biz kimsenin ekmeği ile oynamadık, oynamayacağız. Vatandaşını, çalışanını üzen bir belediye başkanı olmayacağım. Çalışanı ailemizin bir ferdi olarak görüyoruz. Dolayısıyla onlar ne kadar mutlu ve huzurlu olursa belediye çalışmaları da o kadar verimli olur. Önümüzdeki toplu iş görüşmeleri sürecinde kavga etmek değil, Bolu’nun yararı için tartışacağız. Her şey şeffaf olacak ve kimseyi üzmeden, kimseyi tedirgin etmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.