Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ BOLU ADAYLARINI TANITTI

   AK PARTİ BOLU ADAYLARINI TANITTI
Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Büşra Paker’in katılımıyla AK Parti'nin Bolu merkez, 8 ilçe ve 3 belde belediye başkan adayı düzenlenen törenle tanıtıldı.


Hampton Hilton Otel’de gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına AK Parti MKYK üyesi Büşra Paker, AK Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler, ilçe ve beldelerden çok sayıda partili katıldı.

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti Bolu ilçe ve belde belediye başkan aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; 2019 seçimlerinde tüm belediyelere talip olduklarını belirterek; “18 yılda AK Parti ve kadroları olarak ülkenin değişmesine, dönüşmesine şahitlik yaptık. Biz rengi, tavrı, duruşu olan partiyiz. Bizim bir derdimiz var. Bizim milletimize ait derdimiz var biz ülkemizi söz sahibi yapacağı ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bu parti kurucu il başkanı olarak beni şereflendirdi. AK Parti sayesinde Tayyip beyin rüzgârı ile belediye başkanı seçildim. Durmadan gayretle çalıştık. 3 dönem belediye başkanlığı yaptım bundan daha büyük şeref olur mu? Fatih bey kardeşime başarılar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin; “Aday oldum geldim, istişarelerimizi yaptık sizin karşınıza çıktık. Bütün kademeler ile sahadayız. Böyle bir teşkilat ile 16 yıllık emaneti yine Bolulu hemşerilerimiz ile alacağımıza inanıyorum. Her seçim zordur, vebal ister. Bu millet bizim samimiyetimize inandı. Önce millet önce memleket. Tevazuu’yu elden bırakmadık. Geleceğe umutla bakıyoruz. Allah’ın izniyle belediye başkanıyım” şeklinde konuştu.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; “Bugün anlamlı bir gündeyiz. Ak Parti kurumsal bir harekettir.  Ak Parti’yi diğer siyasi hareketlerden ayıran en büyük özne milleti merkeze koymuş olmasıdır. Milletiyle yol yürümüş olmasıdır” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; “Biz bugünde bir yola çıktık. Bu yolun sonunun hayır olmasını diliyoruz. Sonunun hayır olması için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz lakin başarılı olmak veya sayılmak için çok çalışmanın yeterli olmadığının önemli olanın hedefe varmak olduğunun da farkındayız” dedi.

AK Parti MKYK üyesi Büşra Paker yaptığı konuşmasında; “Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğinin amacı mutlu huzurlu ve güven içerisinde yaşamasını sağlamaktır. Kaynak tüketen değil kaynak üreten, hırsla değil azimle çalışan, insanı hor gören değil insanı baş tacı kılıp gönüllere dokunan belediye başkanlığını uygulayan bir belediyenin adıdır. AK Parti kadroları Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir düsturunca yerelde büyük bir değişim ve dönüşüm başlatarak, milletimizin belediyecilik adına hasret kaldığı her ihtiyacını gidermek için birçok başarılı çalışmayı hayata geçirdi. Cumhur ittifakında Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, birlikte çalışacağız ve inşallah muvaffak olacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Paker; il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının isimlerini okuyarak sahneye davet etti.

AK Parti Bolu’da Fatih Metin, Gerede’de Mustafa Allar, Seben’de Fatih Kavak, Mudurnu’da Vedat Özkan, Göynük’te Kemal Kazan, Taşkesti’de Tahsin Özcan, Karacasu’da Celal Beydili, Mengen’de Zeki Ozulluoğlu, Gökçesu’da Sebahattin Sugeçti, Kıbrıscık’da Osman Cabgu, Dörtdivan’da Hasan Uzunoğlu,  Yeniçağa’da Recayi Çağlar’ı aday gösterdi.

Program, aday ve katılımcıların toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.