Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN’DEN OSB’DE 3 FABRİKAYA ZİYARET

FATİH METİN’DEN OSB’DE 3 FABRİKAYA ZİYARET
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, OSB’de üç fabrikayı ziyaret ederek, yatırımcılar ve çalışanlarla görüştü.


31 Mart 2019 yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Otello tekstil, Bal Orman ve Alsa Brode fabrikalarını ziyaret etti.

OSB’deki fabrika ziyaretlerinde AK Parti Başkan adayı Metin, ilk olarak yatırımcı ve yöneticilerle bir araya geldi.

Fabrika yöneticilerinden üretim kapasitesi, istihdam sayıları ve diğer konularla ilgili bilgiler alan Metin, Bal Orman fabrikası yetkililerinin, fabrikada kullanılan ithal palet sisteminin artık Bolu’nun da bulunduğu birkaç ilde üretileceğini ve bunun da Bolu’ya100 kişilik yeni istihdam oluşturacağını iletmesi üzerine, “Ziyaretimiz vesilesiyle de bu sevindirici haberi almış olduk. Ankara’da ki yatırımınızın Bolu’ya taşıyacak ve 100 kişilik bir istihdam oluşturacak olmanız Bolu adına çok sevindirici bir gelişme. Bundan dolayı sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Otello tekstil fabrikaları yetkililerinin de Bolu’ya yeni yatırım yapma kararı aldıklarını müjdelemesi üzerine Fatih Metin, “Rıdvan beye hayırlı olsun diyoruz.  Mevcut yatırımın yanına yeni bir yatırım daha yapacak. Bolu gelişmeye, dönüşmeye devam edecek. Bizlerde gelecek dönemde Bolu Belediyesi olarak, istihdam yaratacak olan tüm yatırımcılarımızı teşvik edeceğiz.” diye konuştu.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, yatırımcı ve yöneticilerle yaptığı görüşme sonrasında ise idari bölümleri ve üretim hatlarını dolaşarak çalışanlarla bir ara geldi. Fabrika çalışanlarını özgeçmişi hakkında bilgilendiren Metin, Bolu’yla ilgili önemli projelerinin olduğunu, bunları da kısa sürede kamuoyu ile paylaşacaklarını söyleyerek destek istedi.