Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HEPİMİZ ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPALIM”

“HEPİMİZ ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPALIM”
Boluspor’un Antalya/Belek kampı sona erdi. Kampın son gününde Boluspor’un tecrübeli oyuncusu Mustafa Durak açıklamalarda bulundu. İlk devrenin son periyodunda sakatlığından dolayı formasından uzak kalan Durak, ikinci yarıya umutla bakıyor. İkinci yarıda, camianın tek yumruk olması halinde başarının geleceğini söyleyen Mustafa Durak, Bolusporlu taraftarlardan destek istedi.

Özel haber: Burhan Yeşiltaş

İlk devrede adalesinde yırtık oluşmasından dolayı formasından uzak kaldığını ifade eden Durak; “Sakatlığımda zamanı doldurmak gerekiyordu çünkü yırtık vardı. Zaten herkesin bildiği gibi en kötüsü 3 hafta. Onun iyileşmesi, antrenman yapması güç gelmesi lazım. Uzun süren bir sakatlık yok aslında. Zamanda problem yoktu” dedi.

“İkinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz”

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini sözlerine ekleyen Durak; “Sakatlıklar Boluspor’u büyük sıkıntıya soktu. Sadece benim değil, birçok arkadaşımın sakatlığı vardı. Bazı oyuncular sakat oynadı. O da biraz etkiledi takımı. Şimdi o geride kaldı. Herkes hazır bir şekilde. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Hazırlık maçı da yaptık Akhisarspor ile. İyi şeyler gösterdik. İkinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Ben 4-5 maç kaçırdım. İstek ve arzum üst seviyede. Tam hazır değilim. Maç oynaya oynaya iyi olacağım. Takımın durumu iyi. İkinci yarı öncesi iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah iyi geçer” şeklinde konuştu.

“Hep beraber güleceğiz, hep beraber üzüleceğiz”

Bolusporlu taraftarların her zaman desteğini beklediklerinin altını çizen Durak sözlerini şöyle noktaladı: “Taraftarımız her zaman desteğe devam etsinler. Sürekli arkamızda dursunlar. İyi günlerimizde oldu, kötü günlerimizde oldu. Oyuncu her zaman ister ki arkamızda seyirci olsun. Oyuncu maça çıkarken risk alsın. Demesin ki, şimdi topu kaybedersem beni yuhlayacak diye düşünmesin. Hep beraber güleceğiz, hep beraber üzüleceğiz. Sanmasınlar ki biz maç kaybedince eve gülerek gitmiyoruz. Öyle bir dünya yok. Onlar gülüyorsa bizde gülüyoruz. Onlar ağlıyorsa bizde ağlıyoruz. İlk yarının son maçlarını unutacağız. 10-12 maç güzel bir periyot çizdik. İkinci yarıda 17 maç var en iyi başlayıp, en iyi bitirmek istiyoruz. Herkes aynı yere bakması lazım. Aynı yere bakmazsak hedefe yaklaşamayız. Hepimiz üzerimize düşen görevi yapalım.”