Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İKİNCİ YARIDA FORMAYA TALİBİM”

“İKİNCİ YARIDA FORMAYA TALİBİM”
Boluspor’un 9 günlük Antalya kampı yapılan antrenmanın ardından sona erdi. Kırmızı beyazlılarda genç oyuncu Mutlu Güler kampta sergilediği performansla övgüyü hak etti.

Ağabeyleriyle kıyasıya mücadele eden Güler, ikinci yarıda formayı kapmak için çalışmalarını sürdürecek.  Boluspor formasıyla 3.kampını geçiren Mutlu Güler, son kampın çok verimli geçtiğini belirtti.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş

“Kendimi daha güçlü hissediyorum”

A takım seviyesine yaklaştığını ifade eden Güler; “Kamp futbolcuların için çok önemli. Burada güç depoluyoruz, dayanıklılık depoluyoruz. Benimde üçüncü kampım. Yavaş yavaş A takım seviyesine geçmeye başladığımı hissediyorum. Kendimi daha güçlü hissediyorum artık. Hocalarımda şans veriyor. Teşekkür ediyorum” dedi.

“Tempolu geçerken bile keyifli geçiyor”

Antrenmanların tempolu geçtiğini ifade eden genç oyuncu; “Antrenmanlarımız çok güzel geçiyor. Aynı zamanda tempolu geçiyor. Tempolu geçerken bile keyifli geçiyor. Burada gücümüzü toparladığımızı düşünüyorum. İnşallah lige de yansır. Herkes görür kampımızın nasıl geçtiğini” şeklinde konuştu.

“Forma için savaşmak için çalışıyorsun”

İkinci yarıda formaya talip olduğunu aktaran Mutlu Güler, “İkinci yarıda formaya talibim. Bunun için çabalıyorum. Artık yaşımızda bir yere kadar geldi. Türkiye’de oyuncular bir maç oynadığı zaman abartılıyor ama artık 20 yaşındasın. Oynaman gerekiyor, ağabeylerinle yarışman gerekiyor. Bunu da antrenmanlarda göstermen gerekiyor. Biraz yorgunlukta oluyor ama yine de o formayı giymek istiyorsun. Forma için savaşmak için çalışıyorsun” dedi.

En büyük destekçilerinin ailesi olduğunu sözlerine ekleyen Güler; “Bugünlere gelmemdeki en büyük destekçim ailemdir. Alt yapıdaki hocalarım teşekkür ederim hepsine. Buradaki hocalarım bana şans verdiler, bana güvendiler. Hepsine burada teşekkür ederim” şeklinde konuştu.