Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu'da Vefat Edenler 11 Ocak 2019

Bolu'da Vefat Edenler 11 Ocak 2019

MUKADDES KIRICI

Göynük ilçesi Karaardıç köyü halkından (Merhum) İsmail KIRICI’nın eşi, Remzi, Ömer, Burhan KIRICI ve Zeyni KARAKAŞ’ın anneleri;

Cenazesi bugün Göynük ilçesi Karaardıç köyü camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

KEMAL ALAY

Yakabayat köyü Bulutlar mahallesi halkından Ayşe ALAY’ın eşi, Celal, Necati, Sezai ve Emin ALAY’ın babaları;

Cenazesi bugün Yakabayat köyü Bulutlar mahallesi camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ALİ GÜNENÇ

Kıbrıscık ilçesi Balı köyü halkından (Merhum) Abdullah ve (Merhume) Havadudu’nun oğlu, Fikriye, Faruk, Hatice, Enver, Havva ve Ayşe’nin babaları, emekli imam;

Cenazesi bugün Aktaş mahallesi Burhan Bey camiinde kılınacak Cuma ve cenaze namazı sonrası Çığrtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

SABRİ TANRIKULU

Mudurnu ilçesi Örencik köyü halkından Hacer TANRIKULU’nun eşi, Latif, Mehmet, Seher ve Ayşe TANRIKULU’nun babaları;

Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Örencik köyü camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

DURMUŞ DERELİ

Seben ilçesi Dedeler köyü halkından Remziye DERELİ’nin eşi, (Merhum) Ömer DERELİ, Cemalettin DERELİ ve Ayşe BÜLBÜL’ün babaları;

Cenazesi bugün Seben ilçesi Merkez camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Seben İlçesi Dedeler köyü mezarlığına defnedilecektir.