Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZCAN DUALARLA KARŞILANDI

ÖZCAN DUALARLA KARŞILANDI
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, "Gerçek ihtiyaç sahiplerinin daha çok faydalanması için aşevini genişleteceğiz" dedi. 


Seçim çalışmalarını sürdüren Tanju Özcan, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ve partililerle birlikte Çakmaklar Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Dualarla karşılanan Özcan, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, 31 Mart seçimlerinde destek istedi. 
"AŞEVİNİ BÜYÜTECEĞİZ"
Belediye'nin hizmet makamı olduğunu, polemikten uzak durarak sadece projelerine odaklandığını söyleyen Özcan, aşevinin genişletileceğini açıklayarak, "65 yaş üstü vatandaşlarımızın otobüslere bedava binmesini engelleyeceğim yönünde bilerek dedikodular çıkartılıyor. Öyle bir şey yok. Ağzımdan duymadığınız hiç bir şeye inanmayın. Yasaya göre tüm Türkiye'de bu uygulama geçerli. 65 yaş üstü vatandaşlarımız otobüslere bedava binmeye devam edecek. Aşevini kaldıracağımız yönünde de haberler çıkıyor. Aşevini kaldırmayıp aksine büyüteceğiz. Gerçek ihtiyaç sahiplerinin daha çok faydalanmasını sağlayacağız" dedi. 
"ADALETLİ OLACAĞIZ"
31 Mart'ta gerçekleştirilecek seçim sonrasında göreve seçilirse kimseyi ayırt etmeden bu görevini yürüteceğini ifade eden Özcan "Adil davranan bir belediye başkanı olacağım. Hiç kimseyi ayırt etmeyeceğiz, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz , kimseye kıyak geçmeyeceğiz, kimsenin ekmeği ile oynamayacağız. Farklı bir şekilde bu göreve başlayacağız. Görevi teslim aldıktan sonra tüm Bolu halkının huzurunda Kuran-ı Kerim'e el basarak, görevimi tarafsız bir şekilde yapacağıma, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacağıma yemin ederek göreve başlayacağım.  Sosyal yardımlar konusunda da adaletli olacağız. İlk günde söylediğim gibi ben Suriyelilerin değil Boluluların belediye başkanı olacağım. Benim dönemimde hiçbir Suriyeliye belediyeden yardım yapılmayacak. 
"İLLER BANKASI PAYI AYNI ORANDA GELİR"
Belediye Başkanı seçildiği takdirde Ankara'dan gelecek olan payın düşeceğine dair çıkan söylemleri yalanlayan Özcan "Ankara'dan bir tek iller bankası payı gelir. İller bankası payı partiye göre hesaplanmaz. Bu pay, o şehrin nüfusuna göre hesaplanır. Her ayın 10'unda iller bankasından para gelir. Alaaddin Yılmaz'ın görevde bulunduğu Mart ayının 10'unda gelen para ile seçildiğim takdirde 10 Nisan'da da gelecek olan iller bankası payı aynıdır. Biz hem çalışacağız hem üreteceğiz hem de ürettiklerimizi başka belediyelere satarak Bolu'nun gelirini arttıracağız" şeklinde konuştu.