Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÜMİT KURT SON NOKTAYI KOYDU

ÜMİT KURT SON NOKTAYI KOYDU
İkinci devreye Antalya’da hazırlanan Boluspor, ilk devrenin son periyodunda yaşadığı sıkıntıları bir daha yaşamak istemiyor. Kırmızı beyazlıların tecrübeli oyuncularından Ümit Kurt, özel açıklamalarda bulundu.

İlk devrenin son maçı olan Eskişehirspor maçında kadroda yer almayan ve takımdan ayrılacağı dedikodularına maruz kalan Ümit Kurt; “Başkanımızla bir görüşme gerçekleştirdik. Bunun neticesinde birbirimizi yanlış anladık. Yanlış anladığımızdan dolayı da bir iletişim kopukluğu oldu” dedi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş

“İlk yarıda yaptığımız hataların farkındayız”

Sözlerine ilk devreyi değerlendirerek başlayan Kurt; “Benim sezon başında söylediğim kelime vardı. Nasıl başladığın önemli değil, nasıl bitirdiğin önemli demiştim. Nitekim de öyle oldu. Çok iyi bir sezon başlangıcı yaptık. Herkes bütün özverisiyle, bütün mücadelesini sahaya yansıttı. Bunların sonucunda ligin zirvesinde yer aldık. Daha sonra bir düşüşümüz oldu. Tabi ki bunda saha içi ve saha dışı etkenler oldu. Bunların neticesinde 3 tane maçı 10 kişi tamamladık. Kırmızı kartlar, sakatlıklar, Gazişehir maçını Melih’in sakatlanmasıyla 10 kişi tamamladık. Aslında kötü mücadele etmedik. İyi de oynadığımız maçlar oldu. Ama neticesinde futbol sonuç oyunu. Mağlup olduğumuz için alt sıralardayız. Yukarıyla çok puan farkımız yok. Böyle ilk yarıdaki gibi seri galibiyetler aldığımızda üst sırlarda yer alacağız. Üst sıralardaki yerimizi koruyacağız da. İlk yarıda yaptığımız hatalarında farkındayız. Bunları yapmadan sonuç olarak bunu başarabilecek kalitedeyiz. İlk 2’den bunu yakalayamazsak ilk 6’dan bir üst lige çıkmak istiyoruz” dedi.  

“Yeniden kampa katılmam konusunda karar kıldık”

Takımdan ayrıldı dedikodularına da cevap veren Kurt, “Van Büyükşehir Belediyespor maçının ardından Başkanımızla bir görüşme gerçekleştirdik. Bunun neticesinde birbirimizi yanlış anladık. Yanlış anladığımızdan dolayı da bir iletişim kopukluğu oldu. Başkanımızla görüştükten sonra zaten ufakta bir rahatsızlığım vardı. Kadroya girmemem konusunda mutabık kaldık. Ondan sonra kendisinin de müsaadesiyle memleketime gittim. Tatil döneminde başkanımızla görüştük. Yeniden kampa katılmam konusunda karar kıldık” şeklinde konuştu.