Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAİT HOCADAN TRANSFER AÇIKLAMASI

SAİT HOCADAN TRANSFER AÇIKLAMASI
Boluspor’un Antalya/Belek kampı tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz gün hazırlık maçında Akhisar Belediyespor’u 4-2 ile geçen kırmızı beyazlılar çalışmalarını çift antrenmanla sürdürüyor. Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, takımın yaptığı sabah antrenmanının ardından sorularımızı cevapladı.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş

Ligin son haftalarında yaşadığı düşüşü ilk devrenin başında yaşamak istemeyen Boluspor, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Sakaryaspor’dan transfer edilen defans oyuncusu Burak Bekaroğlu’nun ardından kadrolarına 3 oyuncu daha dahil etmek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

“İkinci devre için umutlandık”

Takımın kampı ile bilgiler veren Karafırtınalar; “Kampımız gayet güzel geçti. Bir hazırlık maçı oynadık. Çalışmalarımızın karşılığını sahada gördük. İkinci devre için umutlandık. Fizik kalitemizi biraz daha üst seviyeye çekmek istiyoruz. Önümüzde bir kupa maçı var onu geçtikten sonra lige de hazır bir şekilde girmek için çalışıyoruz” dedi.

“Devre arası transferleri kolay değil”

Kadroya 3 oyuncu daha takviye etmek istediklerini aktaran Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar; “Çarşamba- Pazar maçlarımız olacak. O yüzden defans bölgesine takviye yapmamız gerekiyordu. Diğer bölgelerle ilgili de bugün-yarın bazı oyuncular var mukavelesi devam eden onları takip ediyoruz. Devre arası transferleri kolay değil. Beklenti içinde olduğumuz oyuncular var. Bugün netlik kazanabilir. Onunla ilgili de belki akşamüzeri haberler verebiliriz. Sağ kanat, orta saha ve birde forvet oyuncusu almayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

“Altyapıda çok takip ettiğimiz oyuncu var”

Bir çok genç oyuncuyu Antalya kampına dahil ettiklerini ifade eden Karafırtıanalar; “Sezon başında mukavele yaparken de söylemiştim. Alt yapıdan mümkün olduğunca faydalanıp, iyi oyuncuları A takıma kazandırmak istediğimizi. Bu genç oyuncuları zorunluluktan ötürü A takıma çıkarmadık. Yapılması gerektiği için yaptık. Erkan, Tuna, Furkan bunlar potansiyelli oyuncular. İleriki dönemlerde rotasyonda kullanacağımız oyuncular. Sadece bu oyuncularla sınırlı kalmayacak. Aşağıda çok takip ettiğimiz oyuncu var. Altyapı ile birlikte koordineli çalışıyoruz. Bu genç arkadaşlarımız içinde inanılmaz bir deneyim oldu. Katkı sağlayacaklarını düşünüyorum” dedi.

“Aynı hataları yapmayacağız”

Ligin ilk yarısının sonların doğru yaptıkları hataları yapmayacaklarını sözlerine ekleyen Karafırtınalar, “Mazeret olarak asla söylemiyorum. Futbolun içinde var ama üst üste bize denk geldi. İki tane kırmızı kart merkez oyuncum, iki tane sakatlık üzerine de üç tane hakem hatası olunca kaçınılmaz oldu. Takım içinde yaşadığımız sıkıntılar vardı. Dış faktörlerinde etkisiyle böyle bir düşüş yaşadık. Bu kadar ivme yakalamış bir takım bu kadar düşüş yaşamaması lazımdı. İnşallah aynı başarıyı ikinci yarının başında gösteririz. Mutlaka aynı hataları yapmayacağız. Neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Deneyimli bir takımız, sert bir takımız. Kolay değiliz. Baktığımızda kaybettiğimiz maçlarda bir gol kötüydük. 2 gol ortalamasıyla oynadığın zaman her maçı kazanıyorsun. Bizde 2 gol ortalamasını yakalamaya çalışacağız” ifadelerine yer verdi.