Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"KİMSEYE RANT SAĞLAMAYACAĞIZ"

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, göreve yemin ederek başlayacağını ifade ederek, "Mazbatamı aldıktan sonra belediyenin önünde tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyarak layıkıyla yapacağıma namusum üzerine yemin ederek başlayacağım" dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren Tanju Özcan, partililerle birlikte Gölyüzü Mahallesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnafların sıkıntılarını dinleyen Özcan sık sık not alırken, gerçekleştireceği projeleri anlattı.

"KİMSEYİ AYIRT ETMEDEN GÖREVİMİ YAPACAĞIM"

Türkiye'deki tüm belediye başkanlarına örnek olacağını söyleyen Özcan, "Farklı bir belediye başkanı olacağım. Bu farkı da ilk gün göstereceğim. Mazbatamı aldıktan sonra tüm Bolu halkını belediyenin önüne davet ederek  görevimi  kimseyi ayırt etmeden, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyarak layıkıyla yapacağıma namusum üzerine yemin ederek başlayacağım" dedi.

"İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM EDECEĞİZ"

Suriyelilerin değil Boluluların belediye başkanı olacağını açıklayan Özcan, "Adil bir belediye başkanı olacağım. Yardıma ihtiyacı olanın elinden tutacağım. İlk gün söyledim, yine söylüyorum. Suriyelilerin değil, Boluluların belediye başkanı olacağım. 4 milyonu aşkın Suriyeliye bakıyoruz. 'Can güvenliğimiz yok' diye geldiler bayramlarda gidip 2 ay kalıp tekrar geri geliyorlar. Her yerde söylüyorum, can güvenliğin yoksa neden gidiyorsun? Varsa can güvenliğin neden geliyorsun benim memleketime? Gelip valiliğe bir kayıt yaptırıyorlar her yerden yardım alıyorlar. Benim vatandaşım bütün vergilerini ödemesine rağmen yardım alamıyor. Adil olacağım ve istişare yaparak bu görevi yapacağım" şeklinde konuştu.

"KİMSEYE RANT SAĞLAMAYACAĞIM"

Bolu'yu Türkiye'nin en güzel şehri yapmak istediğini ifade eden Özcan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Kimsenin ekmeği ile oynamadan, kimseyi ayırmadan, kimseye de rant sağlamadan belediyeyi yönetmek istiyorum. Bu yüzden sizlerden destek istiyorum. Allah nasip ederse de hep birlikte bu belediyeyi büyütelim, güzelleştirelim, Bolu'yu Türkiye'nin en güzel şehri yapalım."