Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“Engelleyemediler, engelleyemeyecekler!”

“Engelleyemediler, engelleyemeyecekler!”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Atık Su Arıtma Tesisinin yapım süreciyle ilgili konuştu. Atık su arıtma tesisi ziyaretinde açıklamalarda bulunan Metin, “Geçmişte Tanju Özcan hem atık su arıtma tesisinin, hem de temiz su arıtma tesisinin yapılmaması için elinden geleni yaptı. Ama hukuk galip geldi. Bolulu vatandaş bunu unutmayacak. Şimdi de çıkmış diyor ki ‘suyu ucuzlatacağım’ ya sen neyi ucuzlatıyorsun?” dedi.


AK Parti adayı Fatih Metin, temiz su ve atık su arıtma tesisinde personelle bir araya gelerek hem sohbet etti  hem de her iki tesisin de şehre kazandırılma sürecine değindi.

Fatih Metin, özgeçmişi ile ilgili olarak, geçmişte 1 dönem Bolu milletvekilliği ve 7 yılda 3 farklı bakanlıkta Bakan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu söyledi.

Fatih Metin, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle Bolu Belediye Başkan Adayı gösterildiğini anlatarak, “Doğduğumuz büyüdüğümüz şehre hizmet etme şerefine nail olmak bizim için onurdur, şereftir. İnşallah 31 Mart akşamı itibariyle, vatandaşımız Bolu Belediye Başkanlığı yetkisini şahsıma tevdi ederse, sizlerle beraber mesai arkadaşlığı yapmak istiyoruz. Umarım 31 Mart’tan sonra beraber çalışırız” dedi.

“Hepiniz gizli kahramanlarsınız”

Metin, “Belki bu hizmette sizler göz önünde değilsiniz, bu hizmetin yapıldığı yer olarak ama sizler hepiniz gizli kahramanlarsınız. Çünkü halkımızın çok önemli ihtiyaçlarının giderildiği tesislerdeydik. Biraz önce temiz su arıtma tesisine uğradık. Şimdi de pis su arıtma tesisindeyiz. Bu hizmetlerin bulunduğu yerler şehir dışında olduğu için tabi vatandaşın gözü önünde değil ama burada siz ne kadar önemli işler yapıyorsunuz ve çok önemli bir tesisi işletiyorsunuz. Bunlar çok önemli işler. O nedenle hepinize bugüne kadar vermiş olduğunuz hizmetlerden, emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra beraberce vatandaşımızın hizmetine koşarız” diye konuştu.

“Tesisin açılmaması için dava açan biri vardı?”

AK Parti adayı Fatih Metin, “Buranın şöyle bir özeliği var; biraz önce temiz su arıtma tesisini gezdik geliyoruz. Şimdi bu arıtma tesisindeyiz. Bu iki tesisin açılmaması için dava açan biri vardı Bolu’da. Biliyor musunuz ismini? Tanju Özcan. Ne tesadüf değil mi? Yani geçmişte Tanju Özcan hem atık su arıtma tesisinin, hem de temiz su arıtma tesisinin yapılmaması elinden geleni yaptı. Ama hukuk galip geldi. Bolulu vatandaş bunu unutmayacak. Şimdi de çıkmış diyor ki suyu ucuzlatacağım. Ya sen neyi ucuzlatıyorsun? Biz senden aldığımızda bu görevi 2004 yılında su, Türkiye’nin en pahalı suyuydu. İndirimi bu dönemdeki belediye başkanımız yaptı. Dolayısıyla Karadere İçme Suları ile beraber hem su ucuzlayacak hem de vatandaş çeşmeden memba suyu içmiş olacak.” diye konuştu.