Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu Özel Özden Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Bolu Özel Özden Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı
Tepecik mahallesinde hizmete giren Bolu Özel Özden Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi görkemle bir törenle açıldı. Kalabalık bir davetli grubunun katıldığı açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.


Açılış törenine Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Milletvekili ve CHP Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, AK Parti il başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin, MHP Bolu Belediye başkan adayı İbrahim Doğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkan Adayları Tanju Özcan, Fatih Metin ve İbrahim Doğan konuşma yaparken yeni açılan Bolu Özel Özden Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin kurucu müdürlerinden Öznur Demirbaş birer teşekkür konuşması yaptı.

Demirbaş yaptığı konuşmada “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur sözünü ilke alarak biz burayı melekelerimizi için onlara eğitim verebilmek için açmış bulunmaktayız. Uzun ve anlamlı bir yola çıktık. Bu yolda bilgi birikim ve deneyimlerimizi meleklerimizi hayata hazırlamak ve onlara en iyi eğitimi vermek için kullanmak istiyoruz  Bu yolda bana desteklerini esirgemeyen başta Harun Ceyhan hocama mesai arkadaşlarıma ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kesilen kurdele sonrası okulu gezen protokol mensupları ve davetliler yeni açılan Bolu Özel Özden Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin özenle dizayn edilmiş özel bir kurum olduğunu belirttiler.