Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“EDİRNE İLE KARDEŞ ŞEHİR OLACAĞIZ”

“EDİRNE İLE KARDEŞ ŞEHİR OLACAĞIZ”
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Bolu’ya gelerek CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’a seçim çalışmalarında destek verdi.


CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Edirne ile Bolu’nun kardeş şehir olacağını ifade ederek; “  Edirne ile Bolu'nun nüfusları birbirine çok yakın. Başkanımın belediyecilik uygulamaları bize de örnek olacak. Seçimden sonra da Edirne ve Bolu'yu kardeş şehir olarak ilan edeceğiz” dedi.

“BOLU HALKÇI BELEDİYECİLİK İLE TANIŞAMADI”

Tanju Özcan’a başarılar dileyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Özcan'ı hem tebrik etmek hem de başarılar dilemek için geldim. İnanıyorum ki, 31 Mart’ta Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Bolu'da da 'Mart'ın Sonu Bahardır' diyeceğiz. Bolulular çok uzun yıllardır hak ettikleri hizmeti alamıyor. Halkçı belediyecilik ile malesef tanışamadılar. 31 Mart'ta Bolulu hemşerilerimizin sağduyusu ile, verecekleri destek ile Tanju Özcan'ı Bolu Belediye Başkanı olarak göreceğimize inancımız tam” dedi.

“EDİRNE İLE BOLU KARDEŞ ŞEHİR OLACAK”

Ziyaretlerinden dolayı Gürkan’a teşekkür eden Özcan “Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan, başarı dileklerini iletmek üzere bizleri ziyaret ettiler. Özel hayatta da gerçek ağabeyim gibi olan, yıllardır her anlamda bize desteğini esirgemeyen Recep Gürkan ile belediyecilik konusunda konuştuk. Edirne ile Bolu'nun nüfusları birbirine çok yakın. Dolayısıyla bazı kıyaslamaları Edirne üzerinden yapıyorum. O anlamda başkanımın belediyecilik uygulamaları bize de örnek olacak. Önümüzdeki süreçte de kendisinden fikir almaya devam edeceğiz. Seçimden sonra da Edirne ve Bolu'yu kardeş şehir olarak ilan edeceğiz” şeklinde konuştu.