Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN FIRINCILARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

FATİH METİN FIRINCILARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Fırıncılar Odası’na bağlı esnaflarla bir araya geldi. Fırıncıların yaşadığı sorunların ve yeni döneme ilişkin beklentilerinin masaya yatırıldığı görüşmede Fatih Metin, “Tüm esnafımızın içi rahat olsun. Yeni dönemde esnaflarımız için özel çalışmalarımız olacak. Bolu Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte tüm esnaflarımızla iyi bir diyalog kurmak istiyoruz” dedi.


31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bolu Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen eski Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, STK ziyaretleri kapsamında bugün Fırıncılar Odası üyeleriyle buluştu.

Cuma namazı sonra gerçekleşen programda Fatih Metin’e Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İl Başkanı Nurettin Doğanay ve çok sayıda partili eşlik etti.

AK Parti adayı Fatih Metin, Fırıncılar Odası’na bağlı esnafların sorun, talep ve beklentilerini dinlemek üzere geldiğini aktardı.

Fırıncılara adaylığı açıklandığı andan itibaren toplumumun farklı kesimlerini temsil eden STK’ları ziyaret etmeye başladığını anlatan Fatih Metin, “Bugün de sizlerle birlikteyiz. İnşallah sizlerle bu sektörle alakalı varsa sorunları konuşmak, sektöre nasıl yardımcı olabiliriz onları bugün konuşma istiyoruz” diye konuştu.

Metin, günlerdir sokağın nabzını tuttuğunu da belirterek; “Vatandaşımızın, esnafımızın liderimize, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye güveni devam ediyor. İnşallah biz de Cumhurbaşkanımızdan, hükümetimizden aldığımız güçle Bolu’ya yeni dönemde önemli hizmetler yapmak istiyoruz.  Bütün esnafımızın içi rahat olsun. Yeni dönemde esnaflarımız için özel çalışmalarımız olacak. Bolu Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte esnaflarımızla iyi bir diyalog kurmak istiyoruz” şeklinde konuştu.