Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KÖROĞLU TV BOLU’NUN BİR MARKASI”

“KÖROĞLU TV BOLU’NUN BİR MARKASI”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ve partilileri ile birlikte Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesine ziyarette bulundu. Köroğlu TV Haber Müdürü Rasim Özdemir ve Televizyon çalışanları ile bir araya gelen Metin, “Köroğlu TV’nin izlediği doğru, gerçek, tarafsız, objektif haber anlayışının ve ilkesel duruşun devamını diliyorum” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmaları kapsamında, Köroğlu TV ve Gazetesini ziyaret etti. Seçim süreci ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Metin, asıl projelerini Şubat ayında açıklayacağın söyledi. 

“KÖROĞLU TV ÇİZGİSİNİ HİÇ BOZMAMIŞ BİR MEDYA KURULUŞU”

Fatih Metin, Belediye Başkanı olması halinde Köroğlu TV ekranlarından her ay Bolu halkını bilgilendirecek program yapmak istediğini belirterek; “Köroğlu TV Bolu’nun bir markası. Belki karasal, bölgesel bir yayın yapıyor ama verdiği hizmet ortada. Köroğlu TV yıllardan beri izlediği ilkesel çizgisini hiç bozmamış bir medya kuruluşu. Bunda dolayı şahsınıza, büyün Köroğlu ailesini tebrik ve teşekkür ediyorum. 16 yıldır siyaset ile uğraşıyorum. 16 yıldır da Allah’a hamd olsun Bolu halkı sayesinde İl Başkanlığı, Milletvekilli ve Bakan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Bütün bu görevleri yaparken Köroğlu TV ile birçok vatandaşımıza yapmış olduğumuz hizmetin ulaştırılmasında, vatandaşımıza gidecek hizmetin oluşturulmasında katkıları çok fazla. Yapmış olduğumuz programların etkisi, hala Köroğlu TV’nin o formatına uygun yayın anlayışı etkisini devam ettiriyor. O nedenle ben sürdürülebilir yayıncılık becerinizden dolayı tebrik ediyorum.

“BOLUMUZU BİLGİLENDİRECEK PROGRAMLAR YAPACAĞIZ”

Eğer Allah nasip eder vatandaşımız bize Bolu Belediye Başkanı yetkisi verirse Köroğlu TV ile şimdiden bir anlaşma yapalım, kabul ederseniz ayda bir Bolumuzu bilgilendirecek programlar yapacağız. Her ay nasip olursa Köroğlu TV ailesi kabul ederse Köroğlu TV ekranlarından Bolumuzda o bir ay içerisinde ne yaptık ne ettik, sonraki aylarda ne gibi şeyler planlıyoruz halkımıza aylık bir hesap verme yapacağız. Köroğlu TV ile iş birliğinden memnuniyet duyarız” diye konuştu.

“YENİLİKÇİ BİR ANLAYIŞLA HİZMET ANLAYIŞINI ORTAYA KOYACAĞIZ”

Şubat ayında projelerini Bolu halkı ile paylaşacağını ifade eden Fatih Metin; “Heyecanlıyız, şu anda projelerimizi hazırlıyoruz. Şubat ayından bir tanıtım toplantısı ile bu projelerimizi Bolu halkımızla paylaşacağız. Onların beklentilerine uygun hazırlıyoruz. Ola ki hazırladığımız projelerde seçim süreci içerisinde vatandaşımızın şurası böyle olsun dedikten sonra şekillendireceğiz. Zaten hizmet anlayışımızda sonrasında bu olacak. Belediye başkanlığı yetkisini halkımız bize verdiği takdirde katılımcı, yenilikçi bir anlayışla hizmet anlayışını ortaya koyacağız ve Bolu’yu toplumun her kesimi ile beraber yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

“BOLUMUZA KAZANDIRACAĞIMIZ HİZMETLERİN HEYECANI İÇERİSİNDEYİZ”

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin Bolu ziyaretinde 25 milyonluk ödenek sözü verdiğinin altını çizen Metin; “Projelerin hayata geçişi ile ilk adımı attık. Bakanımız Bekir Pakdemirli Bolu Belediyesi’nin 25 milyonluk yükünü alarak Bolu’ya 25 milyonluk ödeneği seçimden sonra aktaracağını ifade etti. Bu sayede Bolu insanı kısa sürede memba suyuna kavuşacak. 2019 içerisinde bu parayla projemizi hayata geçirmeyi, evlerimizdeki musluklardan kaynak suyunu aktığı bir şehirde yaşayacağız. Diğer projeler ile hükümetimizin diğer üyelerinden ve bakanlarımızdan büyük destek görüyoruz. Proje çalışmalarımı önce hükümet nezdindeki görüşmelerime göre şekillendiriyorum. Bolumuza kazandıracağımız hizmetlerin heyecanı içerisindeyiz. Köroğlu TV’nin izlediği doğru, gerçek, tarafsız, objektif haber anlayışının ve ilkesel duruşun devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.