Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

PAZAR YERLERİNDE SOĞUĞA ÖNLEM

PAZAR YERLERİNDE SOĞUĞA ÖNLEM
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, üstü kapalı olan semt pazarlarının yan kısımlarının da kapatılacağını açıklayarak, “Pazarcı esnaflarımızın soğuktan etkilenmemeleri için pazaryerlerinin etrafını da kapatacağız” dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren Tanju Özcan, partililerle birlikte Yaşamkent Mahallesine çıkartma yaptı. Yaşamkent Mahallesi muhtarı İhsan Yılmaz’ı ziyaret eden Özcan, mahallenin sıkıntıları ile ilgili olarak bilgiler aldı.

Semt pazarını gezerek, pazarcı esnafının sıkıntılarını dinleyen Özcan, pazaryerlerinin yan bölümlerinin kapatılacağını açıklayarak, “Soğuk hava şartlarında esnaflarımız bir hayli sıkıntı yaşıyor. Bu nedenle üzeri kapalı olan semt pazarlarının yan kısımlarının da kapatılmasının uygun olacağını düşünüyoruz. Esnaflarımızla bu konuda görüş alışverişinde bulunduk. Belediye başkanı olduğumuzda bu konuyu hemen ele alacağız” dedi.

Daha sonra Yaşamkent Mahallesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı da ziyaret eden Özcan, 31 Mart seçimlerinde destek ve dua istedi.

SAĞLIK OCAĞI VE ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Esnaf ziyaretlerinin ardından Yaşamkent Mahallesi’nde bulunan Sağlık Ocağını ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Özcan, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, görevli polislere de iyi çalışmalar diledi.