Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SANAYİ VE YUKARI ÇARŞI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

SANAYİ VE YUKARI ÇARŞI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmaları kapsamında, Köroğlu TV ve Gazetesini ziyaret etti.

Ziyaretinde, televizyon ve gazete personeli ile bir araya gelen Fatih Metin, bazı projeler hakkında açıklamalarda da bulundu. Sanayi ve Yukarıçarşı projesi hakkında konuşan Metin, “Bolu’nun ileriki vizyonunda düşündüğümüz proje kapsamında da inşallah güzel bir çalışma olacak.” dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Köroğlu TV ve Gazetesi ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Sanayi ve Yukarıçarşı ile ilgili konuşan Fatih Metin şunları söyledi; “Toplumun her kesimi ile proje geliştiriyoruz, bir taraftan yeni şeyler söylüyoruz. Çok şükür AK Parti iktidara geldiğinden bu yana hem tüm Türkiye’de, hem de Bolu’da yerelde bir şantiyeye çevirdi. Şu anda da belediyemizin devam eden projeleri var. Ama şu da bir gerçek, yeni bir döneme giriyoruz. Vatandaşımız da Hz. Mevlana’nın dediği gibi, dün dünde kaldı cancağazım, bugün yeni şeyler söylemek lazım. Biz de bu anlamda yeni şeyler söylemek için projelerimizi bir taraftan hazırlıyoruz. Ama devam eden projelerimizde iki önemli projemizde, bir soru işareti oluşmuştu esnafımızda. Biz bu soru işaretini ortadan kaldırdık. Önce Yukarıçarşı Esnafımızla bir araya geldik. Yukarıçarşı’daki arasta projesinin tamamlanmak üzere olan projedeki aksaklıkları, eksiklikleri tespit ettik, inşallah esnafımızın hiçbirini mağdur etmeden bu işi çözüme kavuşturacağız. Şu an uygulanan proje bitti. Allah nasip ederse, benim kamuoyu ile paylaşacağım, önümüzdeki ayın başında lansmanda tanıtımda paylaşacağım bir projem var. O projenin parçası arasta. O nedenle arastayı da o proje kapsamında yeniden bir kimliğe kavuşturacağız. Şu anki kimliği ile çok kötü değil, şu anki kimlik devam edecek ama ileri dönük Bolu’nun ileriki vizyonunda düşündüğümüz proje kapsamında da inşallah güzel bir çalışma olacak. Mevcutla alakalı da hiçbir esnafımızı mağdur etmeyeceğimizi zaten esnafımızla paylaştık önümüzdeki dönem de bunu gerçekleştireceğiz.

“Orası Bolu için bir fırsat”

Sanayi ile ilgili, biliyorsunuz yeni sanayi sitesinin yapılması ile alakalı çalışma devam ediyor. Hızlı bir şekilde devam ediyor. Oradaki en büyük problem taşınacak yerin ne olacağıydı. Ne olacağı ile alakalı da site yönetimimizle, dernek yönetimimizle bir araya geldik. Çok güzel bir toplantı gerçekleşti ve orada da onların arzu ettiği proje kapsamında bir çalışmayı yapıyoruz, orada sürprizlerimiz olacak. O bölgede proje anlamında sürprizlerimiz olacak. İnşallah o bizim planladığımız sürprizler kabul görür. Ama altını çiziyorum, oradaki esnafımızın kabul edeceği bir projeyi oraya uygulayacağız. Bizim ora ile ilgili düşüncelerimiz var. Bunu da esnafımızla paylaşacağız ve inşallah Bolu’nun markası olacak bir yer olacak orası. Çünkü 450 dönüm bir yer Bolu açısından bir fırsat orası inşallah bu fırsatı Bolu’nun menfaatine dönüştürecek bir proje olacak inşallah.”