Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İTTİFAK YAPMIYORUZ, KENDİ ADAYIMIZLA SEÇİME GİRECEĞİZ”

“İTTİFAK YAPMIYORUZ, KENDİ ADAYIMIZLA SEÇİME GİRECEĞİZ”
Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri hakkında açıklamada bulundu. Çetinkaya; “Aday belirleme çalışmalarımız sona yaklaşmıştır. Çok yakın bir tarihte Bolu merkez ile tüm ilçe ve beldelerimizde adaylarımızı açıklayıp, seçim propaganda çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

SP İl Başkanı Veysel Çetinkaya, hiçbir siyasi parti ile ittifak yapmayacaklarını belirterek, kendi adaylarıyla seçime gireceklerini söyledi.

“ÇARE SAADET PARTİSİDİR”

Veysel Çetinkaya, yerel seçimler ile ilgili yaptığı açıklamasında 50 yıldan bu yana bütün seçimlere katıldıklarını ifade ederek;  “Bilindiği gibi Saadet Partimiz Türkiye Siyasi hayatında 1969 yılından bu yana Milli Görüş siyasetini benimseyen ve bugün Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan partidir. Gerek iktidarda olduğu dönemlerde, gerekse muhalefette Aziz Milletimiz için en hayırlı hizmetleri yapmış ve üzerinde hiçbir şaibe olmayan bir partidir. Bundan sonra da bu anlayış içinde varlığını sürdürmeye ve iktidara gelme mücadelesini bütün gücüyle devam ettirecektir. Yaklaşık 50 yıldan beri yapılan bütün seçimlere katılıp aday gösterdiği gibi 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlere katılacaktır. Gerek Genel Başkanımızın, gerekse Bolu İl Başkanlığınca yapılan açıklamalarda hiçbir siyasi parti ile ittifak yapmayacağımızı, seçimlere kendi adaylarımızla gireceğimizi ilan ettik. Aday belirleme çalışmalarımız sona yaklaşmıştır. Çok yakın bir tarihte Bolu merkez ile tüm ilçe ve beldelerimizde adaylarımızı açıklayıp, seçim propaganda çalışmalarımızı başlatacağız. Çok kıymetli Aziz Milletimize diyoruz ki; Çare Var. Çare Saadet Partisidir” şeklinde konuştu.