Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“PARTİ AYRIMI YAPILMAYACAK”

“PARTİ AYRIMI YAPILMAYACAK”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan ve çok sayıdaki parti üyesi, Bolu Belediyesi’nin Temizlik ve Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi. Personelle sohbet eden Özcan, belediye başkanı olarak seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.


Belediye personelinin tedirgin olduğunu belirten Özcan, “Hiçbiriniz tedirgin olmayın. Hayatım boyunca kimsenin ekmeği ile oynamadım. Geleyim de şunu şuraya süreyim, bunu buraya göndereyim gibi bir derdim yok. 14 yıl önce Bolu Belediyesi’nden çıkartılan 117 işçi arkadaşım bir kararla kapının önüne koyuldu. O insanların ne kadar sıkıntı çektiğini gayet iyi biliyorum. Dolayısıyla biz böyle bir şey yapmayacağız. Kesinlikle aklınızda böyle bir şey olmasın. Hep birlikte Bolu’ya hizmet edeceğiz. Yeri gelecek sizinle birlikte sokakları temizleyeceğim. Böylelikle motivasyonumuzu arttırıp daha heyecanlı bir çalışma ortaya koyacağız. Bolu’nun Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir olmasını istiyorum.” dedi.

“EN DÜŞÜK ÜCRET 2200 TL OLACAK”

Belediye personelinin asgari ücret tutarından daha fazla ücret alacağını dile getiren Özcan, “Devletin açıkladığı asgari ücret tutarından daha fazlasını vereceğiz. Çalışan arkadaşlarımızın en düşük maaşı 2200 TL olacak. İşini hakkıyla yapan, çalışan personel açısından çok verimli bir dönem olacak” diye konuştu.

“HANGİ PARTİYE ÜYE OLDUĞUNUZUN ÖNEMİ YOK”

31 Mart’tan sonra Bolu Belediyesine bahar geleceğini kaydeden Özcan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“İşçi arkadaşlarımızın sendikalı olmasını öneriyorum. Hangi sendikaya ya da hangi partiye üye olacağınızın bir önemi yok. Bizim için önemli olan hizmettir. El ele verip Bolu’ya yapacağımız hizmette kimseyi ‘oralı, buralı’ diyerek ayırt etmeden çalışacağız.”

Tanju Özcan daha sonra Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne geçerek Hayvan hastanesinde incelemelerde bulundu.