Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU ADLİYESİNE BEBEK EMZİRME ODASI

BOLU ADLİYESİNE BEBEK EMZİRME ODASI
Bebek Dostu Destekleyici Kurum olma çalışmaları doğrultusunda Bolu Adalet Sarayında “Bebek Bakım ve Emzirme Odası” kuruldu.


Haber: Aslı Akış

Bolu Adalet Sarayında anneleri sevindirecek yeni bir hizmet daha başlatıldı. Annelerin özel ve acil zamanlarda bebekleriyle yakından ilgilenmeleri için imkan sağlayacak “Bebek Bakım ve Emzirme Odası” bebeğin emzirilmesi, altının ve kıyafetlerinin değiştirilmesi gibi ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla düşünülerek hizmet vermeye başladı.

Gerekli tüm ihtiyaçların karşılanması,  hijyen açısından uygun bir ortam oluşturulması suretiyle adliye binası içinde bütün kadınlara kolayca erişebilme imkanı sunan “Bebek Bakım ve Emzirme Odası”   öte yandan işlev ve fonksiyon olarak getirdiği faydaya bakıldığında duruşmaya gelen annelerin bez değişiminde ve çocuk emzirilmesinde sıkıntıları da giderecek.

Anneler ve bebekleri için bu ihtiyacın karşılanması noktasında katkı veren Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman sosyal medya hesabından yaptığı duyurusunda ; “Bolu Adalet Sarayı’nda anneler ve sevgili bebeklerini düşünerek “Bebek Bakım ve Emzirme Odası” tefriş ettik. Hayırlı olsun” dedi.