Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ŞAHİN ERTEM GÖREVİNDEN AYRILDI

ŞAHİN ERTEM GÖREVİNDEN AYRILDI
Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Şahin Ertem bu görevinin bittiğini açıkladı.

Şahin Ertem sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın 05.06.2015 tarih ve 03616 sayılı yazılarıyla atanmış olduğum Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü vazifem bugün itibariyle sona ermiştir. Hamdolsun ki görevimden başım dik, alnım açık bir şekilde ayrılıyorum.

Köroğlu’nun diyarında, tabiatın kalbi, yeryüzü cenneti memleketim Bolu’ya ve özü-sözü bir, mert insanlarına 4 yıla yakın süredir hizmet etmek ve devletimizin milletimize ulaşan eli olmak onuru, şahsıma nasip oldu. Bu gururu ömür boyu taşıyacağım.

Görev sürem zarfında Bolu’muzun ve spor camiamızın ışığını daha da yükseltmek için birlikte çalıştığımız paydaşlarımıza ve değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, minnetlerimi sunarım.

Görevim boyunca varlığıyla yanımda olan memleketimin güzide insanları haklarını helal ederlerse, baki kalacak hoş bir seda bırakabildimse, ne mutlu bana…

Omuz omuza çalıştığım mülki idare amirlerimde, kurum personelimde, diğer kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarında, sivil toplum örgütlerinin değerli temsilci ve üyelerinde varsa bir nebze hakkım, ana sütü gibi helali hoş olsun.

Memleketim Bolu’nun yolu her anlamda açık olsun.”