Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“OTOPARK KATILIM PAYLARI DÜŞÜRÜLECEK”

 “OTOPARK KATILIM PAYLARI DÜŞÜRÜLECEK”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Bolu’da uygulanan otopark katılım paylarının düşürüleceğini belirterek, “Otopark katılım payları düşecek, inşaat metrekare birim fiyatları düşecek. Bunun gibi önlemlerle vatandaşımızın cebinden elimizi yavaş yavaş çekeceğiz” dedi.


31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran Tanju Özcan, Bolu’da faaliyet gösteren banka şubelerini ziyaret etti. İl Başkanı Kazım Karsu ve partililerle birlikte İzzet Baysal Caddesi üzerindeki banka şubelerine giden Özcan, işlem sırası bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Şube çalışanlarını ziyaret eden Özcan, belediye başkanı seçilmesi halinde hayal ettiği Bolu’yu birlikte şekillendireceklerini söyledi.

“ELİMİZİ VATANDAŞIN CEBİNDEN ÇIKARTACAĞIZ”

Türkiye’deki ekonomik sıkıntıların vatandaşlara da yansıdığını ifade eden Özcan, “Vatandaşlarımız bankalara mevduat yatırmaya değil, kredi kullanmaya ya da kullandıkları kredileri ödeyemedikleri için yapılandırmaya geliyor. Bu durum bizi çok fazla üzdü. Şu anda Bolu, Türkiye’nin en pahalı belediye hizmetini alıyor. Ülkemizde bu kadar ekonomik sıkıntı varken bizde 31 Mart’tan sonra gereken indirimleri ve kolaylıkları sağlayacağız. Şu anda en pahalı suyunu kullanıyoruz. Belediye başkanı seçildikten sonra en ucuz suyu kullanacağız. Otopark katılım payları ve inşaat metrekare birim fiyatları düşecek. Bunun gibi önlemlerle vatandaşımızın cebinden elimizi yavaş yavaş çekeceğiz” diye konuştu.