Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TARIM ARAZİLERİNİ RANTA ÇEVİRMEYECEĞİM”

“TARIM ARAZİLERİNİ RANTA ÇEVİRMEYECEĞİM”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan ve partililer, Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti. Özcan tarım arazilerini ranta çevirmeyeceğini belirterek; “Tarım arazilerini rant alanı olarak gören, meralara çökmeye çalışan bir belediye başkanı olmayacağım” dedi.


Bolu İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet Murat’ı makamında ziyaret eden CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, 4 bloktan oluşan birimleri teker teker gezerek çalışan personellerle sohbet etti.

“MERALARA ÇÖKEN BİR BAŞKAN OLMAYACAĞIM”

Şehirlerin geleceğinin tarımdan geçeceğini ifade eden Özcan; “Milli ekonominin temeli ziraattan geçiyor. Tarım alanlarının verimliliğini arttırmak için tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz.  Tarım arazilerini rant alanı olarak gören, meralara çökmeye çalışan bir belediye başkanı olmayacağım. Meralarımızı koruyacağız. Bolu planlı bir şekilde büyütecek” diye konuştu.

“BOLU KENDİNE YETER BİR ŞEHİR OLACAK”

Tarımsal ve turizm alanında büyüyeceğiz diyen Özcan; “Konut ve sanayi alanlarımız planlı olacak. Bu şehirde tarımda yapılacak. Turizmi dağda, tarımı ovada, sanayiyi de planlanmış bölgelerde yapacağız. Şehir büyürken kendine yeter bir şehir olarak planlanacak. Hem tarımsal alanda hem turizm alanında büyüyeceğiz.” ifadelerini kullandı.