Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN YENİ YILA KAMU ÇALIŞANLARIYLA VE HASTALARLA GİRDİ

FATİH METİN YENİ YILA KAMU ÇALIŞANLARIYLA VE HASTALARLA GİRDİ
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, 2018’in son gecesinde görevi başındaki güvenlik güçleri, itfaiyeciler, hastane çalışanları ve hastanelerde tedavi gören hastalarla bir araya gelerek, yeni yıllarını tebrik etti.


AK Parti kadroları her yılbaşı gecesinde olduğu gibi 2018 yılını 2019’e bağlayan 31 Aralık gecesin de halkın huzuru, can ve mal güvenliği için mesai başındaki güvenlik güçlerinin, itfaiye ve hastane çalışanlarının yanında oldu.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ve Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, yeni yıla sayılı saatler kala kentteki tüm karakolları ve güvenlik noktalarını, özel ve devlet hastanelerini ve itfaiye müdürlüğünü beraberindeki partililerle birlikte ziyaret etti.

AK Partili siyasetçiler, ziyaret ettikleri noktalarda, halkın huzuru, can ve mal güvenliği için görevleri başında bulunan tüm güvenlik güçlerinin, itfaiye erlerinin, hastane çalışanlarının ve hastanelerde tedavi gören hastaların yeni yıllarını kutlayarak, 2019 yılının barış ve huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundular.