Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“YAŞANABİLİR BİR BOLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

“YAŞANABİLİR BİR BOLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, 2018’in son saatlerinde karakol, hastane ve itfaiyeyi ziyaret etti.


31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Bahçelievler Karakolu ve Kalıcı Konutlar da bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Yeni yıla nöbet tutarak giren polislerle sohbet eden Özcan, vatandaşların huzur ve güvenini sağladıkları için polislere teşekkür etti.

HASTALAR UNUTULMADI

Karakol ziyaretlerinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine giden Özcan, sağlık personelinin, hasta ve hasta yakınlarının yeni yılını kutladı. Tek tek hastaları ziyaret eden Özcan, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını dilediği hastalarla yakından ilgilendikten sonra, doktorlardan da bilgiler aldı.

ÖZCAN YENİ YILDAN HUZUR VE SAĞLIK DİLEDİ

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelini de ziyaret eden Özcan, yeni yılın kendilerine huzur ve sağlık getirmesini temenni ederken, 31 Mart'tan sonra daha yaşanabilir bir Bolu için el ele vererek çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.