Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ADAYIMIN DAİMA DESTEKÇİSİ OLACAĞIM”

“ADAYIMIN DAİMA DESTEKÇİSİ OLACAĞIM”
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan hakkında açıklamada bulundu. Başaran; “Belediye Başkan Adayımız İbrahim Doğan Hoca, Bolu’nun sevilen sayılan bir emekli öğretmeni. İbrahim Doğan ile birlikte Bolu’ya değer katmak için yola çıktık. İl Başkanı olarak adayımın daima destekçisi olacağım” dedi.

Haber: Aslı Akış

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli ve idari seçimler için merakla beklenen Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bolu Belediye Başkan Adayı belirlendi. İl Başkanı Başaran, adayları İbrahim Doğan ile birlikte Bolu için çalışacaklarını belirtti.

“KAZANMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Cihan Başaran halkı desteği ile belediye başkanlığını kazanıp MHP farkını ve hizmet kalitesini Bolu’ya sunacaklarını ifade ederek; “MHP Genel Merkezi tarafından Bolu Belediye Başkan Adayımızın açıklanmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, Bolu Belediye Başkanlığını kazanmak için yola çıktık. Bu nedenle Bolu’ya değer katmış, vatan sevgisiyle, bilinçli ve imanlı bir toplumun yetişmesinde payı olan, sevilen bir isimde karar kıldık.

Belediye Başkan Adayımız İbrahim Doğan Hoca, Bolu’nun sevilen sayılan bir emekli öğretmeni. Yaşamını insanlara adamış, değerli bir yönetici, emekli bir okul müdürü. Öğretmenlik hayatı boyunca yetiştirdiği bütün öğrencileri üzerinde olumlu ve kalıcı etkiler bırakmış, kıymetli bir eğitimci. İbrahim Doğan öğretmen, ömrünü milli ve manevi değerleri korumaya ve bu değerleri nesiller boyu doğru yaşatmaya adamış gerçek bir Türkiye sevdalısı.

“BOLU’YA HİZMETE TALİBİZ”

Adayımız İbrahim Doğan ile birlikte Bolu’ya değer katmak için yola çıktık. Bizim ve çocuklarımızın, daha mutlu ve refah içinde yaşayabileceği bir Bolu için çalışacağız. İl Başkanı olarak adayımın daima destekçisi olacağım. Bolu halkının desteği ve teveccühü ile Belediye Başkanlığını kazanacağız.

Bolu halkı daha önce 3 dönem CHP ile 3 Dönem de AKP ile Belediye Başkanlığı hizmeti aldı. Şimdi bizim farkımızı gösterme zamanımız geldi. Biz Türkiye sevdalısı olarak Bolu’ya hizmete talibiz. “ Sevdamız Bolu, Davamız Bolu insanının kalkınması ve daha mutlu yaşamasıdır.”  Bu dönem halkımızın desteği ile Belediye Başkanlığını kazanarak, MHP farkını ve hizmet kalitesini Bolu halkımıza sunacağız” şeklinde konuştu.