Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU SEÇİMLERİ BİZ ALACAĞIZ”

“BU SEÇİMLERİ BİZ ALACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, yaklaşan yerel seçimler öncesinde açıklamalarda bulundu. CHP Kadın Kolları Başkanı, “Başarmak için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu Kadın Kolları’nın Başkanı Zuhal Toker Işın açıklamalarda bulundu. CHP İl Kadın Kolları Başkanı açıklamasında, “Yerel seçimlere hazırlandığımız bu süreçte biz kadınlar ‘emeğimiz var sözümüz de olacak’ diyoruz ve öncelikle kadınlarımızın yaşamını kolaylaştıracak projeler olmasını istiyoruz. Adayımız Sayın Tanju Özcan’ın da kadınlarımıza birçok konuda güzel projeler sunacağına inanıyoruz. Sayın Özcan alacağı personelin yarısının kadın olacağı sözünü veriyor. Bizler inançla, istekle her zaman çalışmaya desteğe hazırız” diye konuştu.

“KADINLARI ÖTELEYEN HİÇBİR YÖNETİM BAŞARILI OLAMAZ”

“Kadınlarımız yaşamın zorluklarını en derin biçimde hissediyor” diyen Zuhal Toker Işın açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Tüm bu nedenlerle sosyal demokrat bir yönetim olmasını istiyoruz. Sahada kadınlar hep varlar ve var olacaklar. ‘Bu memleket bizim’ diyoruz. Bu seçimleri biz alacağız, buna inanıyoruz. Kadın temsili konusunda da gerekenin yapılacağını umut ediyoruz. Kadınları öteleyen hiçbir yönetim başarılı olamaz. Başarmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Güçlü bir kadın örgütü var, daha önceki seçimlerde de bunu kanıtladık. Bizlere çalışmalarımızda destek olmak isteyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Hep birlikte güçlüyüz.”

“MART’IN SONU BAHAR”

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın son olarak ise yeni yıl mesajı verdi. Işın mesajında, “Kadın cinayetlerinin son bulduğu, kadına gereken değerin ve yerin verildiği bir toplum olduğu, kadınlarımızın hakim olduğu bir yıl olmasını diliyorum. 31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte kadınlarımızın yönetimde daha fazla söz sahibi olduğu bir yıl olmasını istiyoruz. 2019 yılının ülkemize ve milletimize huzur, refah ve birliği getirmesini yürekten diliyor, daha yüksek bir sesle ‘Martın sonu bahar’ diyoruz.”