Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Boluspor’un yeni yaşını taraftarlar ile birlikte kutladı

Boluspor’un yeni yaşını taraftarlar ile birlikte kutladı
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan 53’üncü yılını kutlayan Boluspor’un yeni yaşını taraftarlar ile birlikte kutladı.


CHP Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan seçim gezileri çerçevesinde gün içerisinde gerçekleştirdiği kurum ve STK ziyaretlerinin ardından Boluspor taraftar dernekleri ile bir araya gelerek 53. yıl pastasını kesti.

İlk olarak 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği ile bir araya gelen Özcan, Boluspor’a verdiği değeri dile getirirken bir yandan da aklında kalan maç anılarını taraftarlarla paylaştı.

Dernek Başkanı Remzi Şahar ise Özcan’nın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Boluspor ve taraftarlarının her zaman yanından olan bir siyasetçi olduğu için kendisine teşekkürlerini iletti.

Ardından Tanju Özcan Yarenler ve Cadde 14 taraftar grupları ile bir kafede bir araya geldi. Yarenler taraftar lideri Yasin Yurdakul ve Cadde 14 lideri Fatih Altundal’ın hazır bulunduğu kafede hazırlattığı Boluspor pastasını taraftarlarla kesen başkan adayı Özcan, “Kırmızı Beyaz tribünlerin bir evladı olarak Şanlı Bolusporumuzun 53. kuruluş yıldönümünü kulübün gerçek sahipleriyle, taraftarlarla kutlamaya devam ediyoruz.” diye konuştu.