Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Tanju Özcan Bolu Ülkü Ocaklarına anlamlı hediye

Tanju Özcan Bolu Ülkü Ocaklarına anlamlı hediye
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Bolu Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Ziyaretinde Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Özcan, Akgül’e günün anlam ve önemine ilişkin, Türk Bayrağı, Nutuk ve 1965 basımı ilk baskı 9 Işık kitabı hediye etti.

 Ziyarete, CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partililer katıldı.

Bolu Ülkü Ocaklarında Özcan ve CHP’lileri karşılayan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, ziyaretten ötürü teşekkür etti. Akgül, “Vekilimize ve onun nezdinde heyetine Ülkü Ocaklarımıza yaptıkları nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederiz. Her zaman söylediğimiz gibi Ülkü Ocakları Türk Gençliğine en iyi şekilde hizmet etmeye çalışan bir kurumdur. Her zaman siyaset üstü bir kurum olarak görmüşüzdür. Her zaman tekrar ediyoruz. Bolu küçük bir şehir. Farklı kulvarlarda siyaset yapsak da, farklı düşüncelerde olsak da, makamlar, görevler gelip geçicidir. Biz sürekli yüz yüze bakıyoruz. Sürekli karşılaşmak durumundayız. Bizim için önemli olan dostluktur, samimiyettir. Tanju Bey’in samimiyetini her zaman gördük, hissettik. Kendisi çok naif, kibar bir beyefendidir. Bakış açısı olarak da gerçekten, bizim takdir ettiğimiz insanlar arasındadır. Kendisine Ülkü Ocakları il başkanlığı nezdinde tüm yönetim kurulumuz adına çıktığı yolda başarılar dileriz.” dedi.

“Herkesin belediye başkanı olmaya talip olduk”

Akgül’ün ardından konuşan CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan ise şunları söyledi; “Biz Ülkü Ocaklarının çalışmalarını dikkatli bir şekilde yıllardır takip ediyoruz. Ben yakın zamana kadar bilmiyordum ama o konuda da bilgi sahibi oldum. Burada özellikle öğrenci kardeşlerimize de hayır işi, katkı anlamında ciddi çalışmaları olduğunu ben geçenlerde İsmail Başkan’dan öğrenme şansına sahip oldum. Bizler bir yola çıktık. 31 Mart’ta inşallah bütün Boluluların hiç ayrım yapmadan, tarafsız bir şekilde, bu AK Partili, bu MHP’li, bu CHP’li demeden herkesin belediye başkanı olmaya talip olduk. Bu bir nezaket ziyaretidir. Bizler birbirimizi zaten tanıyoruz. Benim kimliğimi, duruşumu zaten herkes biliyor. Ben her yerde bunu söylüyorum. Meclis kürsüsünde de bunu söylüyorum. Ben Atatürkçüyüm, Cumhuriyetçiyim ve Türk Milliyetçisiyim, bunu ifade ederken de göğsümü gere gere, söyleyebiliyorum. İl başkanı iken ne söylüyorsak, milletvekilliğinde de aynı şeyleri söylemekten geri durmadık. Bundan sonra belediye başkanı olursam da bu tavrım aynen devam edecek. Bu kapsamda, sizlerin desteğini ve hayır duasını istemeye geldim. İnşallah önümüzdeki günler daha güzel olacak. İnşallah, 2019 yılı ülkemize huzur getirir, mutluluk getirir, hem bizlere hem sizlere başarılar getirir bunu temenni ediyorum.”

Konuşmaların ardından, CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül’e günün anlam ve önemine ilişkin, Türk Bayrağı, Nutuk ve 1965 basımı ilk baskı 9 Işık kitabı hediye etti.