Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN’E STK’LARDAN DESTEK

FATİH METİN’E STK’LARDAN DESTEK
AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin’in STK ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Ülkü Ocakları’nda ve Emekli Subaylar Derneğini ziyaret etti.


31 Mart 2019’da yapılacak seçimler öncesi STK ziyaretlerine ara vermeden tüm hızıyla devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, son olarak Bolu Ülkü Ocakları’nı ve Emekli Subaylar Derneği’ni ziyaret etti.

Metin: “Tüm ülkücü kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum”

Ülkü Ocakları’nda İl Başkanı İsmail Akgül ve ülkücüler tarafından karşılanan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, ülkücü camiaya nasıl bir belediye başkanı olacağını ve hedeflerini anlattı.

“Ülküdaşlarım” diye hitap ettiği ülkücülerin belediye başkanı olsun olmasın her zaman hizmetinde olduğunu vurgulayan Fatih Metin, “Ülküdaşlarım hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Büyük Türk milletine her daim hizmet eden, Türk gençliğinin yetişmesine katkı veren ülkü ocaklarında bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyorum” dedi. Konuşmasının devamında Ülkü Ocakları’nın önemine de değinen Fatih Metin, “Burası gerçekten adı üstünde ocak. Neyin ocağı? Türklüğün ocağı, geleceğin ocağı... Bu güzel çatı altında yetişen birçok vatan evladımız ülkemizin bekası, bölünmez bütünlüğü için verilen hizmetlerde yer alıyor. O nedenle sizlerin şahsında ülkesi, milleti, bayrağı için değil elini gövdesini taşın altına koyan tüm ülkücü kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah ülkemizin birlik beraberliği için her zaman sırt sırtayız, gönül gönüleyiz. İnşallah bu gönül birliği içinde geleceğe hep beraber yürüyeceğiz. Bu hizmetlerin devamı için Belediye Başkanı olsam da olmasam da hizmetinizdeyim.” diye konuştu.

Akgül: “Onur duyduk”

AK Parti’nin adayı Fatih Metin’i Ülkü Ocaklarında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül de yerelde siyasetin ikinci planda olduğunu vurgulayarak, “Kendisine başarılar diliyoruz. Bolu küçük bir şehir. Burada önemli olan baki olan dostluk, arkadaşlık, kardeşlik kavramıdır. Makamlar, mevkiler gelip geçici, dostluklar bakidir. Allah yar ve yardımcınız olsun.” dedi.

2. durak Emekli Subaylar Derneği oldu

Ülkü Ocakları ziyaretinin ardından AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’in diğer durağı Bolu Emekli Subaylar Derneği oldu.

Yamaner’den övgü dolu sözler

Bolu Emekli Subaylar Derneği Başkanı Şerafettin Yamaner, ziyarette yaptığı konuşmada, 1 dönem Bolu Milletvekilliği ile 7 yıldır Bakan Yardımcılığı yapan Fatih Metin’in Bolu Belediye Başkan adaylığını değerlendirdi.

Fatih Metin için ‘Sizin düzgünlüğünüzü anlatmaya gerek yok’ diyen Yamaner, konuya ilişkin şunları söyledi: “Gelişiniz ile Türk Silahlı Kuvvetleri emeklilerini çok mutlu ettiniz. Şeref duyduk. Bu gelişinizi sizin Türk Silahlı Kuvvetlerine sevgi ve saygınızın işareti olarak görüyorum ben. Tabi biz emeklileri de unutmadığınızı görüyorum. Sizin düzgünlüğünüzü anlatmaya gerek yok. Hiç kimse sizin için kötü bir şey düşünüp konuşamaz. Bunu tereddütsüz biliyorum.”

“Bu heyecanınız gelecekte bizlere rehberlik edecek”

Sıcak karşılamadan dolayı büyük onur duyduğunu ifade eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ise; “Bu heyecanı hissetmekten büyük haz duyuyorum. TSK mensupları hukuken emekli olsa da hiçbir zaman emekli olmaz. Sizlerin bulunduğunuz konum itibariyle Bolu’muzun sorun ve meselelerine ne kadar duyarlı olduğunu biliyorum. O nedenle Bolulular adına sizlere teşekkür ediyorum. Halkımız tercih eder, Allah nasip ederse Bolu Belediye Başkanı olursak her türlü sosyal projelere destek vereceğiz. Hepiniz örnek kişiliklersiniz. Sizlerin bu heyecanı bizlere gelecekte de rehberlik edecek.” dedi.